Uripurin

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Uripurin


n
nUripurin je aktivni kompleks za korekciju metabolizma purina i smanjenje nivoa mokraćne kiseline u krvi.
n
nUripurin sadrži selektivni sorbent UDek, koji je sposoban da selektivno ukloni višak mokraćne kiseline kroz creva. Za suzbijanje upale, dodatak ishrani uključuje ekstrakt bosvelije, a izvor prirodnih dijetetskih vlakana je Instantgam – arapska guma. Mirisni ekstrakt Martinije (đavolja kandža) – analgetik, pokazuje antiinflamatorno i sedativno dejstvo.
n
nStvaranje mokraćne kiseline javlja se uglavnom u jetri i crevima. Mokraćna kiselina je krajnji proizvod metabolizma purina i izlučuje se iz organizma urinom iu malim količinama kroz creva. Kada je katabolizam purina poremećen, javlja se hiperurikemija, protiv koje se razvija giht – bolest u kojoj se mokraćna kiselina i njene soli (urati), zbog loše rastvorljivosti u obliku kristala, talože u zglobnoj hrskavici, ligamentima i mekim tkivima sa formiranjem. gihtnih čvorova (tofi), koji izazivaju upalu zglobova i kamenje u bubregu.
n
nUripurin sadrži selektivni sorbent UDek, koji je sposoban da selektivno ukloni višak mokraćne kiseline kroz creva. Inertan je prema drugim supstancama i ima visok afinitet samo za molekule mokraćne kiseline.
n
nKristali mokraćne kiseline, taloženi u tkivima, dovode do oštećenja i upale. Za borbu protiv upale, dodatak ishrani uključuje ekstrakt bosvelije, prirodni antiinflamatorni agens. Ovaj ekstrakt se odavno etablirao kao efikasan lek, posebno za upalne bolesti zglobova različite etiologije.
n
nIzvor prirodnih dijetetskih vlakana u Uripurinu je Instantgam – arapska guma. Proizvod poboljšava pokretljivost creva, normalizuje mikrofloru, promoviše detoksikaciju, što povoljno utiče na metabolizam purina.
n
nEkstrakt mirisnog martinija (đavolje kandže) u leku pruža analgeziju i pokazuje antiinflamatorno i sedativno dejstvo. Olakšava osteohondrozo kičme, deformišući osteoartritis, značajno smanjuje otok, uklanja mokraćnu kiselinu i holesterol.
n
nSastojci uključeni u sastav doprinose:
n
npovećanje rastvorljivosti soli mokraćne kiseline u tkivima;
nadsorpcija i uklanjanje viška količine soli mokraćne kiseline;
nrazvoj antiinflamatornog efekta;
nsmanjenje sindroma bola
n
nPrednosti:
n
nUDek – visok kapacitet sorpcije u poređenju sa mokraćnom kiselinom;
nselektivno delovanje proizvoda – nema neželjenih efekata;
nsinergijski efekat: jedna komponenta kompleksa pojačava drugu.
n
nSastojci:
n
nEkstrakt korena đavolje kandže (martinija), ekstrakt bosvelije, UDex, Instantgam.
n
nUDek je selektivni sorbent sposoban da selektivno ukloni višak mokraćne kiseline kroz creva. Inertan je prema drugim supstancama i ima visok afinitet samo za molekule mokraćne kiseline. Ne apsorbuje se u crevima i ne metaboliše se crevnom mikroflorom i gastrointestinalnim enzimima. Ne ulazi u krv, limfni tok i tkiva, nema sistemski efekat. Potpuno se izlučuje fecesom.
n
nMirisni martini (Harpagophitum prostrata) je biljka koja je zbog krupnog kukastog ploda dobila naziv „đavolja kandža“. U narodnoj medicini koristio se za razne bolesti, pre svega za giht i reumu, brzo otklanjajući bolove u zglobovima.
n
nKliničke studije pokazuju da ekstrakt Martinia odorata:
n
nkod osteoartritisa smanjio je intenzitet bola u proseku za 25-50%;
npovećana pokretljivost zglobova za približno 35-50%;
nkod lumbalnog bola smanjio je intenzitet za 40-50%, bol je potpuno nestao kod 2,5-20% pacijenata;
nbio efikasan kod generalizovanih i lokalizovanih oblika fibromialgije.
nUzimanje ekstrakta Martinia odorata za bilo koju vrstu mišićno-skeletnog bola dovelo je do toga da je oko 60% pacijenata smanjilo ili potpuno prekinulo NSAIL i steroidne antiinflamatorne lekove.
n
nEkstrakt bosvelije štiti unutrašnji crevni epitel od oštećenja, smanjuje nivoe glukoze, holesterola, triglicerida, uree i kreatinina, smanjuje brzinu progresije i poboljšava prognozu oboljenja centralnog nervnog sistema (Alchajmerova bolest, Parkinsonova bolest, kognitivni poremećaji) , poboljšava pamćenje i sposobnost učenja; ima pozitivan efekat na plodnost muškaraca (povećava pokretljivost spermatozoida); ublažava ekcem i psorijazu, uklanja upale i iritacije, poboljšava elastičnost kože, sprečava fotostarenje, uklanja fine bore; Uzimanje bosvelije za bolesti zglobova i kičme može značajno smanjiti dozu NSAIL.
n
nKlinička ispitivanja su pokazala da je uzimanje bosvelije tokom 3 meseca bilo efikasno u smanjenju otoka i bolova kod pacijenata sa reumatoidnim artritisom.
n
nInstantgam – arapska guma – je visokokvalitetna prirodna guma bagrema. Njegov hemijski sastav je složena mešavina polisaharida i glikoproteina. Arabika guma je rastvorljivo dijetetsko vlakno koje se ne apsorbuje u ljudskom gastrointestinalnom traktu, već se fermentiše u debelom crevu pod uticajem mikroorganizama u niz kratkolančanih masnih kiselina.
n
nPromoviše rast i reprodukciju korisne crevne mikrobiote.
n
nBagremova guma nije alergena. Uklanja soli teških metala i radionuklide iz tela. Pomaže u smanjenju nivoa glukoze i holesterola, LDL i triglicerida, čime podstiče gubitak težine. Ima svojstvo da produžava proces varenja, što znači da osećaj sitosti ostaje dugo vremena. Poboljšava apsorpciju kalcijuma iz gastrointestinalnog trakta. Poboljšava imunološku funkciju tela modulacijom oslobađanja određenih medijatora upale. Ima zaštitni efekat na creva od štetnog dejstva NSAIL.
n
nPreporuke za upotrebu:
n
nOdrasli, 1 kapsula 4 puta dnevno uz obrok. Trajanje tretmana je 1 mesec.
n
nPakovanje: 60 kapsula
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uripurin”