3D-Matrix

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

3D-Matrix – Mlada koža i jaki zglobovi


n
n3D-Matrix je jedinstveni biološki multikompleks napravljen korišćenjem inovativne 3D tehnologije. Omogućava vam da isporučite korisne supstance “na cilj”, maksimizirajući efikasnost svake pilule. Hondroprotektori, aminokiseline i antioksidansi uključeni u sastav pomažu u jačanju zglobova, stvaranju kolagena (“proteina mladosti”) i štite telo od destruktivnih oksidativnih procesa.
n
nJedinstvenost 3D tehnologije:
n
n3D-Matrix dražeje se sastoje od nekoliko slojeva, od kojih svaki uključuje određeni skup biokomponenti. Kada uđe u određeno okruženje (kiselo ili alkalno), ljuska se rastvara, oslobađajući samo one supstance koje će imati maksimalnu brzinu apsorpcije u ovom delu gastrointestinalnog trakta. Jedinstvena tehnologija postepenog oslobađanja korisnih elemenata doprinosi višestrukom povećanju efikasnosti ovog dijetetskog suplementa. Zahvaljujući sinergističkom efektu, svaka komponenta uključena u kompoziciju pojačava efekat druge.
n
nIndikacije za upotrebu:
n
nza jačanje turgora kože
nza jačanje zglobova
nza jačanje i povećanje elastičnosti vezivnog tkiva
nza jačanje zidova krvnih sudova
ntokom teške fizičke aktivnosti
nsa neuhranjenošću
n
nPrednosti:
n
n3D tehnologija. Postepeno oslobađanje hranljivih materija u željenom delu gastrointestinalnog trakta
nSinergetski efekat. Jedna komponenta kompleksa pojačava drugu 3 efekta u jednoj bočici. Jačanje zglobova i krvnih sudova, mladalačka koža, antioksidativna zaštita.
n
nSastojci:
n
nGlukozamin sulfat, osteol, liposomi sa dihidrokvercetinom, hondroitin sulfat, vitamin C, L-prolin, L-lizin hidrohlorid, L-glicin, hesperidin, lecitin, ekstrakt semenki grožđa, kalcijum askorbat, ekstrakt ginko bilobe, rutin, quercetin B6, bakar citrat, vitamin H (biotin).
n
nDetaljan opis sastava 3D-Matrixa:
n
nBiološka aktivnost proizvoda određena je njegovim sastavnim komponentama.
n
nHondroitin sulfat i glukozamin sulfat pomažu u jačanju zglobova. Posebno se preporučuje onima koji se bave sportom, imaju fizičku aktivnost i redovno prate svoje zdravlje.
n
nOsteol je bioaktivni protein koji ispoljava hondroprotektivna svojstva i značajno pojačava efikasnost hondroitina i glukozamina zbog sinergijskog efekta.
n
nDihidrokvercetin u lipozomalnom obliku i resveratrol, moćni antioksidansi iz sibirskog ariša i semena grožđa, najbolje štite ljudsko zdravlje od oksidativnih oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.
n
nVitamini grupe B, C, H, koje organizam ne sintetizuje, već dolaze samo izvana, pomoći će održavanju lepote kože, kose i noktiju.
n
nL-Glicin, L-Lizin, L-Prolin su ključne aminokiseline koje su uključene u formiranje vezivnog tkiva, uključujući kolagen – „protein mladosti“, tj. O njima zavisi elastičnost i lepote kože.
n
nGinko biloba poboljšava funkciju mozga.
n
nBakar citrat će pomoći u poboljšanju elastičnosti zidova krvnih žila, plućnih alveola, a može i povećati otpornost organizma na razne zarazne bolesti.
n
nRutin je antisklerotični element: osim što štiti kapilare, on takođe smanjuje LDL holesterol i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Pomaže u jačanju krvnih sudova koji vode do retine.
n
nHesperidin je bioflavanoid sa svojim posebnim prednostima. Ima venotonska i venoprotektivna svojstva
n
nAntihistaminski učinak hesperidina pomaže kod alergija i nekih autoimunih problema.
n
nHesperidin normalizuje hormonsku ravnotežu u hipo- i hiperestrogenim stanjima.
n
nHesperidinova sposobnost da inhibira aktivnost enzima uključenih u metabolizam lipida našla je primenu u prevenciji gojaznosti i problema sa jetrom. A njegova svojstva stvaranja kolagena pomažu u smanjenju bora. Povećava elastičnost kože i podstiče njeno podmlađivanje..
n
nJoš jedna veoma važna karakteristika hesperidina je njegova sposobnost da zaštiti druge bioflavonoide od oštećenja slobodnim radikalima, održavajući i povećavajući njihovu aktivnost. Zbog toga je kompleks hesperidina uključen u najsavremenije multivitaminske preparate.
n
nBioflavonoidi najbolje deluju kada su u kombinaciji jedni s drugima i sa vitaminom C, jer se ove supstance javljaju prirodno.
n
nPreporuka za upotrebu :
n
nOdrasli, 1 tableta 2-3 puta dnevno uz obrok. Trajanje tretmana je 1 mesec. Nije lek.
n
nPakovanje: tablete težine 900 mg, 90 kom.
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3D-Matrix”