K2D3-Boost

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

K2D3-Boost


n
nK2D3-Boost je jedinstveni kompleks vitamina rastvorljivih u mastima, mikroelemenata i biljnih ekstrakata, koji ima za cilj pravilnu apsorpciju i korišćenje kalcijuma i fosfora u telu, podržava imuni sistem, štiti telo od nepravilne deobe ćelija i sprečava starenje.
n
nSastav K2D3-Boost uključuje: vitamin D3, vitamin K2 (menakinon MK-7), akvamin Mg, holin, vitamin C, ekstrakt bambusa, cink, mangan, bioperin, bakar, vitamin B6, vitamin B9 (folna kiselina).
n
nSastojci uključeni u sastav doprinose:
n
napsorpciju kalcijuma i osiguravanje interakcije kalcijuma i vitamina D;
nsmanjenje rizika od osteoporoze;
nsmanjenje ukočenosti arterija, kalcifikacija koronarnih arterija;
npoboljšanje elastičnosti krvnih žila i ligamenata;
nprevencija starenja;
nzaštita srca, mozga i jačanje kostiju;
npodstiču tonus mišića,
npovećavaju imunološku odbranu organizma i
nneophodni su za rad štitne žlezde i normalno
nzgrušavanje krvi.
n
nPrednosti:
n
nProgresivni oblik vitamina K2 – Menakinon – 7 u mikrokapsuliranom obliku.
nVitamin D3 u liposomiranom obliku.
nMagnezijum Aquamin Mg® koji se lako apsorbuje sa visokim stepenom apsorpcije.
nBioperine povećava apsorpciju sastojaka.
nOrganski silicijum iz ekstrakta bambusa.
nJedinstveni sastav proizvoda.
nSinergistički efekat: jedna komponenta kompleksa pojačava drugu.
n
nSastojci:
n
nMorske mineralizovane alge Aquamin Mg®, holin bitartrat, vitamin C (askorbinska kiselina), ekstrakt bambusa, vitamin K (menakinon), cink citrat, mangan aspartat, bioperin, suva liposomska supstanca sa vitaminom D3, bakar citrat, vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid), vitamin B9 (folna kiselina).
n
nRSP – preporučeni nivo potrošnje prema standardima TR CU 022/2011 (Prilog br. 2);
n
n*AUP – adekvatan nivo dnevne potrošnje prema standardima EurAsEC (uveden odlukom Komisije Carinske unije od 28.05.2010. br. 299 (izm. 14.06.2018.));
n
n* * – ne prelazi gornji dozvoljeni nivo potrošnje prema standardima EurAsEC (uveden odlukom Komisije Carinske unije od 28. maja 2010. N 299 (sa izmenama i dopunama od 14. juna 2018.)).
n
nVitamin K2 (u aktivnom obliku – menakinon-7, ili mena-Ku7) je jedan od oblika vitamina K rastvorljivog u mastima.
n
nVitamin K2-MK7 je odgovoran za zgrušavanje krvi i taloženje kalcijuma na pravim mestima u telu – odnosno u kostima i zubima. Takođe sprečava kalcifikaciju: taloženje kalcijuma u arterijama i mekim tkivima tela. Vitamin K2-MK7 pomaže u usporavanju procesa starenja tela, smanjenju verovatnoće raka, dijabetesa i osteoporoze.
n
nVitamin D3 je neophodan za apsorpciju kalcijuma i fosfora, učestvuje u imunološkoj odbrani organizma, formiranju nervnog tkiva, regulaciji krvnog pritiska i sprečava rast ćelija raka.
n
nZa pravilnu apsorpciju kalcijuma potrebni su vam i vitamin D3 i vitamin K2. Vitamin K2 je ono što održava kalcijum na pravom mjestu.
n
nMagnezijum je neophodan za pravilan metabolizam kalcijuma – pomaže u održavanju kalcijuma u ćeliji. Više od polovine magnezijuma prisutnog u telu koncentrisano je u kostima i zubima, uključen je u prenos neuromišićnih impulsa, bori se protiv napada i štiti kardiovaskularni sistem. Jedan od znakova nedostatka magnezijuma u organizmu je povećan umor.
n
nHolin (ili vitamin B4 ) – podstiče apsorpciju vitamina rastvorljivih u mastima: vitamina A, vitamina D, vitamina E, vitamina K. Poboljšava kratkoročno pamćenje. Štiti ćelije jetre, reguliše metabolizam holesterola, poboljšava rad kardiovaskularnog sistema i reguliše nivo šećera u krvi.
n
nVitamin C je neophodan za normalno funkcionisanje kože, desni, kapilara, zuba, ligamenata i kostiju.
n
nEkstrakt bambusa je najbogatiji izvor silicijum dioksida, pojačava sintezu kolagenih vlakana, keratina i epitelnog tkiva, daje elastičnost i čvrstoću tkivima.
n
nCink je važan element u tragovima neophodan za održavanje dobrog vida, zdravih kostiju, kože, noktiju i zuba. Cink je važan za pravilno čulo ukusa i mirisa, pospešuje zarastanje rana, pomaže imunološkom sistemu u borbi protiv bakterija i virusa i blagotvorno deluje na kognitivne funkcije.
n
nMangan je element u tragovima neophodan za formiranje koštanog tkiva, stvaranje hrskavice i sinovijalne tečnosti u zglobovima.
n
nBioperine je 95% ekstrakt piperina dobijen iz semenki crnog bibera. Bioperin poboljšava bioraspoloživost komponenti hrane za 5 ili više puta, povećavajući njihovu apsorpciju u crevima direktnim delovanjem na crevni epitel bez iritacije njegovih zidova.
n
nBakar je element u tragovima neophodan za proizvodnju proteina poput kolagena i elastina, koji zajedno s kolagenom formiraju voluminoznu mrežu vlakana koja daju snagu vezivnom tkivu.
n
nVitamin B6 (piridoksin) je vitamin rastvorljiv u vodi koji igra važnu ulogu u metabolizmu masti i ugljikohidrata. Učestvuje u metabolizmu masti i poboljšava apsorpciju nezasićenih masnih kiselina. Neophodan za normalnu sintezu nukleinskih kiselina, koje sprečavaju starenje organizma.
n
nVitamin B9 (folna kiselina) je vitamin rastvorljiv u vodi koji učestvuje u svim procesima vezanim za rast ćelija, pa je njegovo prisustvo posebno važno u periodima ubrzanog razvoja organizma – u fazi ranog intrauterinog razvoja i u ranom detinjstvu. Tokom trudnoće štiti organizam od delovanja teratogenih faktora.
n
nVitamin B9 je neophodan za normalno sazrevanje krvnih stanica i uključen je u sintezu aminokiselina i nukleinskih kiselina. Proces replikacije DNK zahteva učešće folne kiseline, a poremećaj ovog procesa povećava rizik od razvoja tumora.
n
nPreporuke za upotrebu:
n
nOdrasli, 1 kapsula 3 puta dnevno uz obrok. Trajanje tretmana: 30 dana
n
nPodručje primene:
n
nPreporučuje se kao dodatak ishrani – dodatni izvor vitamina D3, K2, B4, B6, B9, C, izvor magnezijuma, cinka, mangana, bakra, silicijumske kiseline.
n
nPakovanje: 90 kapsula
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K2D3-Boost”