Liposomalni Kurkumin

CENA 3900.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Liposomalni Kurkumin


n
nLiposomalni Kurkumin je najbolji bioraspoloživi oblik kurkumina.
n
nPraškasti rizum kurkume naširoko se koristi u Indiji i drugim kuhinjama Južne Azije i sastavni je deo ajurvedske medicine za širok raspon uslova. Konkretno, kurkumin, glavna aktivna komponenta kurkume, jedno je od najproučavanijih biljaka po svojim protivupalnim, antioksidantnim svojstvima.
n
nKurkuma se u Indiji koristi hiljadama godina kao začin i lekovita biljka. Ima snažna protivupalna dejstva i vrlo je jak antioksidans. Kurkumin pojačava nivo hormona u mozgu, što podstiče rast novih neurona i bori se protiv različitih degenerativnih procesa u mozgu. Ne samo da kurkumin može pomoći u moduliranju upale u kardiovaskularnom sustavu, on takođe podržava normalan nivo holesterola, triglicerida i šećera u krvi.
n
nBioraspoloživost kurkumina oduvek je predstavljalo problem za održivu raspoloživost, a zahvaljujući novoj inovativnoj patentiranoj tehnologiji PNS (Polar-nepolarni sendvič) kompanije Aurea Biolabs pronađeno je rešenje.
n
nAurea Biolabs fokusirana je na razvoj hranljivih proizvoda, ekstrakciju, izolaciju i formulaciju bioaktivnih sastojaka iz začina i drugih prirodnih ekstrakata. Kurkumin kao proizvod nije u potpunosti dostupan u ljudskom sistemu. Ovo je rešio Aurea Biolabs korišćenjem PNS tehnologije koja je patentirana. Svi molekuli kurkume koriste se u ovoj formulaciji što rezultira 100% -tnom prirodnim kurkuma matriksom s visokim sadržajem kurkumina, što može dovesti do istinske sinergije svih molekula kurkume.
n
nCureit ** je  biološki efikasniji u poređenju s normalnim kurkuminom. Proizvod je patentiran, kao i ovaj proces (PNS tehnologija) i to je jedini ekstrakt kurkumina koji ima potpunu kurkumsku matricu. Kako je proizvod dostupan u krvi i tkivima, funkcionalna efikasnost je veća.
n
nTo omogućava kurkuminu da sigurno prođe kroz vaš probavni sistem i apsorbira se u krvotok, gde je najviše potrebno da bi bio efikasan.
n
nLiposomalni Kurkumin: blagotvorno deluje na imuni, nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost, jača imunitet.
n
nCENA 3900.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n

n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

n
n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liposomalni Kurkumin”