HydraMax

CENA 13350.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

HydraMax


n
nHydraMax podržava optimalnu hidrataciju celog tela. Proizvodi u pakovanju pomažu u normalizaciji ravnoteže vode i soli kao i acidobaznoj ravnoteži u telu, poboljšavaju kvalitet vode i pomažu telu da poveća radnu sposobnost i izdržljivost. Aktivne komponente proizvoda uključenih u pakovanje uključene su u mnoge fiziološke i biohemijske procese u telu koji su povezani sa vodom. Ovo pakovanje pomaže u održavanju zdravlja i ravnoteže (homeostaze) u telu. 
n
nCoral-Mine je prirodni proizvod iz Japana, napravljen od dubokomorskih korala (skleraktinija) sabranih u Japanskom moru, u blizini ostrva Okinava i Tokunoshima. Sadrži i kalcijum, magnezijum, kalijum, gvožđe, fosfor, sumpor, silicijum, hrom, mangan, cink i druge minerale. Vrećica smeštena u vodi obogaćuje je korisnim mineralima, vraća ravnotežu vode i soli. Komponente pospešuju rast koštanog i vezivnog tkiva sa blagotvornim efektima na opšte zdravlje i blagim tonikom. 
n
nPentoKan pospešuje efikasnu regulaciju unutarćelijskog metabolizma. Kalijum je osnovni hranjivi sastojak koji se koristi za održavanje ravnoteže elektrolita u telu. Ovaj mineral je neophodan za telo da proizvede energiju za fizičku aktivnost.
n
nH-500 je moćan antioksidans koji povećava izdržljivost tokom bilo kojeg fizičkog napora, sporta ili rada. Povećava energetski potencijal tela podstičući proizvodnju ćelijske energije, istovremeno poboljšavajući produktivnost tokom fizičkog i mentalnog rada. Štiti zdrave ćelije od oksidacije i vraća prirodni pH organizma.
n

n
nCENA 13350.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n
n

n

n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

n
n

n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HydraMax”