H-500

CENA 4650.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

H-500 – Vodonik H


n
nH-500 – Vodonik H nije suplement kao vitamin ili kao mineral. Vodonik je fundamentalan! On je osnova na kojoj je Univerzum i život uopšte zasnovan! Pogledajte periodni sistem elemenata i videćete da je vodonik prvi element. Ne samo to, nauka kaže da je prvi element kad je naš svet stvaran, upravo bio vodonik! Vodonik je nezamenjlivo i originalno gorivo života. Vodonik je kao baterija, ima pozitivan i negativan pol i on je originalna energija koja pokreće naše telo. Elektroni energije pokreću tehnologiju, pokreću sve.
n
nBakarne žice transferuju energiju ali mi nismo roboti, kod nas to drukčije funkcioniše. Energija dolazi od Sunca, ulazi u biljke fotosintezom, mi jedemo biljke i tako energija ulazi u naše telo. A u našem telu mi ne trebamo bakarne žice za transfer energije, mi koristimo VODONIK. Zato je vodonik temeljan ako nema vodonika, nema života!
n
nKada energija prolazi kroz telo, ona ide od vodonika ka vodoniku. Prolazi kroz različite cikluse u našem telu. U našim ćelijama postoje moćne mitohondrije koje nam daju energiju. Mitohondrija ima najviše u mozgu, srcu i očima.
n
nPre 6000 godina smo brali biljke i tako dobijali energiju. Danas mi kuvamo hranu i uništavamo energiju. Ne samo kuvana hrana, nego i stres, elektromagnetne radijacije, zagađenja i ostale pretnje predstavljaju opasnost za naše ćelije i za naše živote.
n
nH-500 nam ne daje samo energiju, on nas štiti na temeljan način, jer su danas zagađenja milion puta opasnija nego pre 150 godina. Eksperimentom kad stavimo H-500 u mrtvu vodu, kroz energetski i informacioni transfer ona postaje prekrasna, struktuirana, pitka voda – ŽIVA VODAH-500 je revolucionarni antioksidant i energija tako potrebna svakom od nas.
n
nAko bi smo razmišljali o uzrocima zašto čovek umire, došli bi do zaključka da je to nedostatak kiseonika, vode i energije. I nije važno šta je izazvalo taj deficit, da li intoksikacija ili loša ishrana, ekologija, stres, na kraju svakako ćelija trpi deficit kiseonika, vode i energije. Kakve veze s tim ima H-500 (Mikrohidrin)?
n
nŠta je to H-500?
n
nTo je atom vodonika koji ima na svojoj orbiti dodatni elektron, i on njega lako daje slobodnom radikalu i neutrališe ga. Šta mi dobijamo: neutralisan slobodan radikal, zaštićenu ćeliju i neutralni atom vodonika. Svaka kapsula H-500 sadrži ogromnu količinu atoma vodonika, koji daju svoj elektron i stupaju u reakciju s kiseonikom kojim mi dišemo. Kao rezultat reakcije mi dobijamo vodu i dopunsku energiju ATF koja nama treba. Kao što vidimo, H-500 (Mikrohidrin) za razliku od svih ostalih antioksidanata, kad ostane bez elektrona ne postaje sam slobodni radikal. Svi ostali antioksidanti gubitkom elektrona sami postaju slobodni radikali, manje agresivni ali ipak slobodni radikali.
n
nPotrebno je pojesti 100 kg vitamina C da postignemo isti efekat kao što je jedna kapsula H-500 ( Mikrohidrina).
n
nH-500 je moćan antioksidant, koji aktivno uništava slobodne radikale, poboljšava izdržljivost i podstiče regeneraciju. Promoviše smanjenje nivoa mlečne kiseline i brzo uklanjanje iz mišića, ubrzavajući oporavak istih nakon fizičke aktivnosti, mentalne takođe. Takav pozitivan efekat omogućava lako izdržavanje preopterećenja, povećava fleksibilnost i tonus mišića.
n
nH-500 je izvor života, koji promoviše bolju apsorpciju hranjivih materija i sprečava prevremeno starenje.
n
nKoristi se jedna ili više kapsula dnevno uz obilje koralne vode. Popijte ili rastvorite u vodi i pijte uglavnom na prazan stomak, nikako uz jelo.
n
n60 kapsula
n
n120 kapsula
n
nCENA 4650.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “H-500”