3D-MATRIX

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063 212 515 ili pošaljite mejl na dravakumovic@gmail.com

Category: Tag:

Description

3D-MATRIX – Mlada koža i jaki zglobovi

 

3D-MATRIX je jedinstveni biološki multikompleks napravljen korišćenjem inovativne 3D tehnologije. Omogućava vam da isporučite korisne supstance “na cilj”, maksimizirajući efikasnost svake pilule. Hondroprotektori, aminokiseline i antioksidansi uključeni u sastav pomažu u jačanju zglobova, stvaranju kolagena (“proteina mladosti”) i štite telo od destruktivnih oksidativnih procesa.

Jedinstvenost 3D tehnologije:

3D-MATRIX dražeje se sastoje od nekoliko slojeva, od kojih svaki uključuje određeni skup biokomponenti. Kada uđe u određeno okruženje (kiselo ili alkalno), ljuska se rastvara, oslobađajući samo one supstance koje će imati maksimalnu brzinu apsorpcije u ovom delu gastrointestinalnog trakta. Jedinstvena tehnologija postepenog oslobađanja korisnih elemenata doprinosi višestrukom povećanju efikasnosti ovog dijetetskog suplementa. Zahvaljujući sinergističkom efektu, svaka komponenta uključena u kompoziciju pojačava efekat druge.

Indikacije za upotrebu 3D-MATRIX:

za jačanje turgora kože
za jačanje zglobova
za jačanje i povećanje elastičnosti vezivnog tkiva
za jačanje zidova krvnih sudova
tokom teške fizičke aktivnosti
sa neuhranjenošću

Prednosti 3D-MATRIX-a:

3D tehnologija. Postepeno oslobađanje hranljivih materija u željenom delu gastrointestinalnog trakta
nSinergetski efekat. Jedna komponenta kompleksa pojačava drugu 3 efekta u jednoj bočici. Jačanje zglobova i krvnih sudova, mladalačka koža, antioksidativna zaštita.

Sastojci 3D-MATRIX-a:

Glukozamin sulfat, osteol, liposomi sa dihidrokvercetinom, hondroitin sulfat, vitamin C, L-prolin, L-lizin hidrohlorid, L-glicin, hesperidin, lecitin, ekstrakt semenki grožđa, kalcijum askorbat, ekstrakt ginko bilobe, rutin, quercetin B6, bakar citrat, vitamin H (biotin).

Detaljan opis sastava 3D-MATRIX-a:

Biološka aktivnost proizvoda određena je njegovim sastavnim komponentama.

Hondroitin sulfat i glukozamin sulfat pomažu u jačanju zglobova. Posebno se preporučuje onima koji se bave sportom, imaju fizičku aktivnost i redovno prate svoje zdravlje.

Osteol je bioaktivni protein koji ispoljava hondroprotektivna svojstva i značajno pojačava efikasnost hondroitina i glukozamina zbog sinergijskog efekta.

Dihidrokvercetin u lipozomalnom obliku i resveratrol, moćni antioksidansi iz sibirskog ariša i semena grožđa, najbolje štite ljudsko zdravlje od oksidativnih oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

Vitamini grupe B, C, H, koje organizam ne sintetizuje, već dolaze samo izvana, pomoći će održavanju lepote kože, kose i noktiju.

L-Glicin, L-Lizin, L-Prolin su ključne aminokiseline koje su uključene u formiranje vezivnog tkiva, uključujući kolagen – „protein mladosti“, tj. O njima zavisi elastičnost i lepote kože.

Ginko biloba poboljšava funkciju mozga.

Bakar citrat će pomoći u poboljšanju elastičnosti zidova krvnih žila, plućnih alveola, a može i povećati otpornost organizma na razne zarazne bolesti.

Rutin je antisklerotični element: osim što štiti kapilare, on takođe smanjuje LDL holesterol i smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti. Pomaže u jačanju krvnih sudova koji vode do retine.

Hesperidin je bioflavanoid sa svojim posebnim prednostima. Ima venotonska i venoprotektivna svojstva

Antihistaminski učinak hesperidina pomaže kod alergija i nekih autoimunih problema.

Hesperidin normalizuje hormonsku ravnotežu u hipo- i hiperestrogenim stanjima.

Hesperidinova sposobnost da inhibira aktivnost enzima uključenih u metabolizam lipida našla je primenu u prevenciji gojaznosti i problema sa jetrom. A njegova svojstva stvaranja kolagena pomažu u smanjenju bora. Povećava elastičnost kože i podstiče njeno podmlađivanje..

Još jedna veoma važna karakteristika hesperidina je njegova sposobnost da zaštiti druge bioflavonoide od oštećenja slobodnim radikalima, održavajući i povećavajući njihovu aktivnost. Zbog toga je kompleks hesperidina uključen u najsavremenije multivitaminske preparate.

Bioflavonoidi najbolje deluju kada su u kombinaciji jedni s drugima i sa vitaminom C, jer se ove supstance javljaju prirodno.

Preporuka za upotrebu 3D-MATRIX:

Odrasli, 1 tableta 2-3 puta dnevno uz obrok. Trajanje tretmana je 1 mesec. Nije lek.

Pakovanje: tablete težine 900 mg, 90 kom.

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.sasaavakumovic.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.sasaavakumovic.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas +381 63 212 515

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3D-MATRIX”