Parashield

CENA 12550.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Parashield – Zaštita od parazita


n
nParashield se temelji na kombinaciji ekstrakata iz 12 biljaka: crnog orahovog lista, karanfilića, cveta kamilice, korena lincure, ploda dugog bibera, hajdučke trave, korena belog sleza, lista metvice, luka češnjaka, lista majčine dušice, kadulje i origana. Juglon iz crnog oraha je u stanju aktivno inhibirati patogene bakterije, poboljšava rad creva. Flavonoidi i tanini opuštaju tkiva glatkih mišića; smanjuju iritaciju i upalu sluznice, te ubrzavaju njihovo zaceljivanje.
n
nKoren čička jedinstven je biljni dodatak koji se sastoji od zdrobljenog korenskog praha i niza visoko koncentrisanih ekstrakata korena repice. Proizvod pomaže normalizaciji metabolizma. Zbog svojstava detoksikacije, diuretika i pročišćavanja krvi učinkovito uklanja toksine i zagađivače.
n
nMSM je izvor bioraspoloživog oblika organo sumpora, vitamina S i biotina. Ove aktivne komponente pomažu u uklanjanju toksina iz tela, pružaju antioksidacijsku zaštitu i poboljšavaju stanje kože, kose i noktiju.
n
nSuper-Flora je uravnotežena kombinacija probiotika (bifidobakterija i laktobakterija) i inulina za normalizaciju crevne mikroflore. Zdravi mikroorganizmi suzbijaju rast patogenih bakterija u gastrointestinalnom traktu i pomažu uspostaviti zdravu ravnotežu mikroflore.
n
nCoral-Mine je prirodni proizvod iz Japana, izrađen od dubokomorskih korala (skleraktinija) prikupljenih u Japanskom moru, u blizini ostrva Okinawa i Tokunoshima. Sadrži i kalcij, magnezij, kalij, željezo, fosfor, sumpor, silicij, krom, mangan, cink i druge minerale. Vrećica stavljena u vodu obogaćuje je korisnim mineralima, vraća vodeno-slanu ravnotežu. Komponente potiču rast koštanog i vezivnog tkiva s blagotvornim učincima na opšte zdravlje i blagim tonikom.
n
nSVOJSTVA:
n
n– uklanja razne parazitske gliste
n
n– detoks tela
n
n– jačanje imuniteta
n
n– obnavljanje zdrave mikroflore creva
n
nParashield (90 kapsula), koren čička (90 kapsula), MSM (60 kapsula), Super-Flora (90 kapsula), Coral-Mine (30 vrećica)
n
nMolimo pročitajte uputstvo pre upotrebe.
n
nTrajanje – 30 dana
n
nAko ste trudni ili dojite, konsultujte svog lekara pre nego što uzmete ovaj proizvod. Osobe sa problemima štitnjače ili ako uzimaju lekove koji sadrže jod, posavetujte se s lekarom pre uzimanja ovog proizvoda.
n
nCENA 12550.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parashield”