Tiens Pokrivač Zdravlja

 


n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Tiens Pokrivač Zdravlja Novo iz Tiensa – Za dobro pokrivanje tokom noći


n
nTiens Pokrivač Zdravlja  je kreiran kombininovanjem nauke 5000 godina stare tradicionalne kineske medicine i načina protoka energije meridijana u telu.
n
nZahvaljujući korištenoj tehnologiji, on može pomoći da se oslobodite umora i poboljšate dužinu i kvalitet sna. Na ovakav način se nesmetano pokreće prirodni detoksikacijski ciklus i podupire zdravlje celog tela.
n
nSpavanje je ključno za naše fizičko i mentalno zdravlje. Ono igra ključnu ulogu u funkcionisanju našeg imunološkog sistema, metabolizma, kapaciteta memorije, učenja i još mnogo toga.
n
n Zahvaljujući Tiens Pokrivaču Zdravlja možete poboljšati kvalitet i dužinu sna.
n

OPIS Tiens Pokrivač Zdravlja:

nTo je još uvek misterija za naučnike, zašto naše telo treba tako dugo vremensko razdoblje odmora i kako se to zapravo radi. No, svi se slažu da ljudi trebaju spavati za optimalno zdravlje i dobrobit.
n
n Za to vreme naš mozak radi vrlo teško – očvrsne i obedinjuje sjećanja i obrađuje neverovatnu količinu informacija prikupljenih kroz celi dan. Telo zahteva ovo vreme za vraćanje i pomlađivanje, da rastu mišići, za popravak tkiva i za stvaranje vrednih hormona.
n
nSpavanje utiče na naše emocije, reakcije i dobro zdravlje. Nakon dobro prospavane noći možete misliti jasno, brzo reagirati i u dobrom ste  raspoloženju. Nedostatak sna može povećati rizik od visokog krvnog pritiska i bolesti srca.
n
nPrema tradicionalnoj kineskoj medicini, ciklus spavanja je dinamična interakcija između Yin i Yang vezan s temeljnim duhom – Shen.
n
nSpavanje je vrlo važna komponenta za održavanje ravnoteže Yin i Yang-a u telu. Dnevni i sezonski ciklusi u prirodi imaju uticaj na Yin i Yang u svemiru. TKM naglašava da je ljudsko telo programirano da živi u skladu s ritmom prirode. Stoga svatko mora brinuti o dubokom i mirnom snu.
n

Više informacija o Tiens Pokrivaču Zdravlja

n

IZRADA Tiens Pokrivač Zdravlja:

nLukens vlakno
n
nLukens vlakno je nova vrsta funkcionalnih poliesterskih  vlakana, punijih i prozračnijih od običnih vlakana. Čuva telo toplim i trajno pomaže održavati pravilnu cirkulaciju.
n
nInfracrveni anionski pamuk
n
nUz nano tehnologiju,  anionski pamuk koji ima svojstvo infracrvenog zračenja je izrađen od turmalina kroz 23 koraka. Turmalin otpušta infracrveno zračenje i anioni pomažu da poboljšate spavanje.
n
nAnioni
n
nAnioni, takođe poznati kao “policajaci zaštite okoline” i “vitamini vazduha”, imaju  funkcije kao što su sterilizacija, pročišćavanje zraka, uklanjanje prašine i eliminacije grinja. Takođe povećavaju količinu kisika u ćelijama, podešavaju acidobaznu ravnotežu ljudskog tela i ublažavaju umor uzrokovan akumulacijom mlečne kiseline u tkivima i mišićima.
n
nInfracrveni zraci
n
nInfracrven zraki (FIR) su nevidljivi elektromagnetski talasi u suncu, s talasnom dužinom od 4 ~ 1000μm. Apsorpcija spektra FIR-a u ljudskom telu je slična onoj od vode, omogućujući rezonanciju s humanim molekulama za podizanje temperature na delovima tela. To može pozitivno uticati na protok krvi, metabolizam i telesnu snagu.
n

DELOVANJE Tiens Pokrivač Zdravlja:

nPrema tradicionalnoj kineskoj medicini, dobar i miran san:
n
n– može pomoći da se oslobodite umora
n
n– može izmeniti dužinu i kvalitet života
n
n– kao posledica dubokog i bezbrižnog odmora,
n
nmože poboljšati prirodni detoksikacijski ciklus koji traje neometano i podržava zdravlje celog tela
n

BELEŠKE o Tiens Pokrivaču Zdravlja:

nTiens Pokrivač Zdravlja nema kontraindikacije na lekove, tako da terapija lekovima i drugi oblici zdravstvenih tretmana mogu se koristiti nesmetano uz njegovo korištenje. 
n

UPOZORENJE KOD UPOTREBE Tiens Pokrivača Zdravlja

nIzbegavajte struganje ili oštećivanje površine proizvoda s bilo kojim oštrim predmetom, koš što su ključ ili makaze.
n

ODRŽAVANJE Tiens Pokrivača Zdravlja

nAko postoji prljavštine na proizvodu, molimo Vas da koristite čistu meku tkaninu umočenu u malo vode ili neutralnim deterdžentom nežno obrišite proizvod i onda ga zagladite za prirodno sušenje (voda temperature≤40 ℃).
n
nDa bi zadržali oblik i produžili vek trajanja proizvoda, pranje ili hemijsko čišćenje nije preporučeno.
n
nDodatne informacije o proizvodu
n
nNovi proizvod
n
nDa
n
nCenu Tiens Pokrivač Zdravlja možete saznati klikom na link KONTAKT
n
nCene TIENS proizvoda možete saznati klikom na link OVDE POGLEDAJ CENOVNIK TIENS
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n

n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas  +381 63 212 515

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tiens Pokrivač Zdravlja”