Tiens Jastuk Zdravlja

CENA 33000.00 

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Tiens Jastuk Zdravlja – Za zdrav san i radan dan
n

n
nSpavanje s Tiens Jastukom Zdravlja, može pomoći uravnoteženju biološkog magnetskog polja ljudskog tela, osloboditi umor, poboljšati dužinu i kvalitet sna.
n
nTradicionalna kineska medicina ističe da je dobar san najisplativiji i najjeftiniji ulog u vaše zdravlje te on utiče na vašu dugovečnost. Zapadna medicina takođe ističe da je san vrlo važan za pravilno funkcionisanje čitavog tela.
n
n San je ključan za zdravlje kako fizičko tako i psihičko. San regeneriše telo i njegov nedostatak ima vrlo negativan uticaj na naše raspoloženje i izgled. Jedna od glavnih funkcija sna je isključivanje od dnevnih aktivnosti centralnog nervnog Sistema.
n
nTokom sna odvija se njegovo “obnavljanje” i “popravljaju se” štete na našem mozgu . To ustvari znači da san čisti mozak uz pomoć različitih biohemijskih procesa i omogućava nam dugo pamćenje.
n
nSan takođe utiče na delovanje imunog Sistema I izlučivanje određenih hormona, npr. hormona rasta. Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, svi toksini se čiste iz našeg tela tokom sna preko delovanja limfnog sistema, jetre, pluća I debelog creva.
n
nSvaka faza čišćenja odvija se od 21 sat pa do 7 sati ujutro u dvosatnim ciklusima, zato je izuzetno bitno da naš san nije prekidan u tim periodima. Ako je san isprekidan, toksini se neće do kraja eliminisati I to će značajno uticati na naše opšte stanje I kako se osećamo.
n
nTiens Jastuk Zdravlja prema kineskoj tradicionalnoj medicini, ima upravo takav oblik da idealno podupire cervikalni deo kičme a izrađen je od lagane i mekane biserne vune koja mu zadržava pravilan oblik celo vreme.
n
nZbog elastičnosti vune, jastuk omogućava jako podupiranje vrata dok stavlja manji pritisak na cervikalni deo kičme I na taj način sprečava krivljenje vrata usled gravitacije tokom spavanja.
n
nZahvaljujući kombinaciji magnetskog polja, infracrvenog zračenja i negativnih iona, jastuk podržava pravilnu funkciju ćelija u telu i poboljšava njihovu opskrbljenost kiseonikom.
n

STRUKTURA PROIZVODA  Tiens Jastuk Zdravlja

nAntibakterijska tkanina – potpuno čisto okruženje spavanja bez grinja
n
nTiens Jastuk Zdravlja napravljen je od turmalinskog antibakterijskog materijala, koji je prošao inspekcijsku akreditaciju SGS autetntičnosti. Može efektivno zaustaviti rast bakterija i ne sadrži formaldehide.
n
nŽad – umiruje nerve
n
nŽad može stimulisati tačke nerava i na taj način omogućiti moždanim ćelijama da se odmore. Umiruje nerve.
n
nAmetist – prirodni sedativ
n
nprirodni ametist može aktivirati meridijane i na taj način ublažiti nesanicu i poboljšati kvalitet sna.
n
nInfracrveno zračenje, negativni joni i TIENS Energetske Zvezde u poziciji vrata
n
nInfracrveno zračenje ima funkciju da pomogne cirkulaciji, mikrocirkulaciji I ubrzanoj regeneraciji ćelija, takođe oslobađa od neugodnosti u vratu. Negativni joni imaju protivbakterijsko delovanje, ubijaju grinje, čiste vazduh, balansiraju cirkulaciju, otklanjaju umor, oslobađaju napetost u mišićima vrata I ramena.
n
nMreža- prozračan i hipoalergeni materijal
n
nMrežni materijal napravljen je od obojenog jakog poliesterskog konca i ima jaku gustoću I hipoalergen je u dodiru sa kožom. Tkanina ima visoku propustljivost vazduha. Istovremeno, u kombinaciji s vezenim dezenom, proizvod izgleda jako lepo i korisno.
n
nEPE pena (biserna vuna) – lagana I otporna na pritisak
n
nBiserna vuna je lagana, meka I s odličnim svojstvima, podupire vrat I oslobađa ga pritiska, sprečava njegovo ozleđivanje usled delovanja gravitacije tokom spavanja.
n

DELOVANJE  Tiens Jastuk Zdravlja

n

Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, Tiens Jastuk Zdravlja:

n

    n

  • podupire cervikalnu kičmu
  • n

  • oslobađa od umora
  • n

  • umirujuće deluje na nerve
  • n

  • poboljšava kvalitet sna
  • n

n

CENA 33000.00

nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n

n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas  +381 63 212 515


n

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tiens Jastuk Zdravlja”