TIENS Hitozan

CENA 5440.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

TIENS Hitozan – Odličan za izbacivanje masti iz organizma


n
nTIENS Hitozan je formula koja efikasno podržava dijetu mršavljenja. Sa jedne strane, on smanjuje kalorijsku vrednost dijete zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti da veže čestice masti. Sa druge strane, bubrenjem u stomaku, on ga popunjava, i kao rezultat umanjuje glad.
n

OPIS Hitozana:

nHitozan, zajedno sa celulozom je najrasprostranjeniji polisaharid (kompleks ugljenih hidrata) na zemlji. Napravljen je od hitina pronađenim u ljušturama rakova, insekata i ćelijskim zidovima nekih vrsta gljiva.
n
nKao prirodno jedinjenje, nije toksičan i biorazgradiv je, potpuno bezbedan za životnu sredinu. To je razlog zbog kog postaje široko primenjivan, ne samo kao podržavajuće sredstvo u dijeti, već takođe u medicine i veterini, kozmetologiji ili biotehnologiji u najširem smislu. Nutricionisti imaju običaj da hitozan nazovu šestim najvažnijim životnim elementom – nakon proteina, masti, šećera, mineralnih jedinjenja i vitamina.
n

n

n

SASTOJCI Hitozana:

nTIENS Hitozan je proizveden iz oklopa crvenonogih kraba. Karakteriše ih veoma visok – nivo od 85% deacetilacije hitina. Što je viši nivo deacetilacije organskih jedinjenja, jača je biohemijska aktivnost dobijenog hitozana. Stoga, formula je izuzetno efikasna.
n

PREZENTACIJA TIENS HITOZANA
n

nHitozan prisutan u pripremi nije apsorbovan niti svaren od strane ljudskog tela. Nakon što se nađe u stomaku, on značajno povećava svoj volume u prisustvu vode, i efikasno sprečava glad. Pored toga, vlakna hitina se obavijaju oko molekula masti, koji ih čini neprepoznatljivim od strane enzima za varenje.
n
nJedan molekul hitozana vezuje nekoliko puta više masti u odnosu na sopstvenu težinu, i vezana mast se kasnije izbacuje iz organizma. Istovremeno, supstanca ne ograničava apsorpciju vitamin rastvorljivih u mastima, A, D i E, što je potvrđeno naučnim istraživanjem.
n

DEJSTVO Hitozana:

n
n

  n

 • Zahvaljujući svojim svojstvima olakšava kontrolu težine, takođe je preporučljiv pojedincima koji pate od poremećaja lipida.
 • n

 • Sastojak olkšava transport sadržaja želudca dalje u crevni trakt. Pored toga, on pomaže pojačanom oblaganju creva i poboljšava peristaltiku creva.
 • n

 • Vlakna hitina imaju sposobnost vezivanja i eliminisanja žučne kiseline i holesterola iz digestivnog sistema. Pritom, ona snižavaju nivo LDL holesterola u krvi. Redovna upotreba preparata pomaže u kontroli metabolizma šećera u krvi i cirkulaciji krvi.
 • n

 • Hitozan čisti probavni sistem i ceo organizam od teških metala kao što su olovo i živa, kao i od toksina kroz njihovo vezivanje i izlučivanje putem stolice. On takođe može da aktivira prirodnu odbranu organizma.
 • n

 • Dodatak hitozana u dijeti, posebno onaj sa visokim nivoom deacetilacije, je koristan za bakterijsku floru u digestivnom sistemu.
 • n

n

DOZIRANJE Hitozana:

nUzeti 1-2 kapsule dva puta dnevno, poželjno je ujutru na prazan stomak. Za upravljanje težinom, kapsule treba uzeti 20 minuta pre obroka sa toplom vodom.
n

VAŽNA NAPOMENA:

nNije preporučljivo za decu koja imaju manje od 12 godina.
n
nOstale lekove ili preparate treba uzimati na 2 sata razmaka od konzumiranja hitozana, jer apsorpcija hitozana, može umanjiti njihovu apsorpciju.
n

CENA 5440.00

nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n

n
n
n
n

n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas  +381 63 212 515


n
n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIENS Hitozan”