Soul

CENA 12500.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Soul iz Raina – Najbolje iz semena i prirode


n
nRain Sul -regeneracija čitavog organizma, jačanje imunog sistema, reguliše rad štitne žlezde, smanjuje sve tegobe izazvane alergijama, pomaže kod astme itd.
n

Rain Soul cena

nCena Rain Soula je odnos koji dobijamo proizvod kao sok iz semenke i ulja crnog kima a to je je jedno pakovanje Soula od 30 kesica je 11800.00 dinara.
n

Rain Soul iskustva


n

Zoran Đokić Zašto koristim Soul


n

 


n

Dijabetes 
nZovem se Milka, imam 62 godine. Bolujem od Dijabetesa od svoje 30-e godine. Prošle godine (2013) imala sam dve operacije, ugradili su mi tri stenta na srcuŠećer mi se kretao od najniže 17 do 22 jedinice. Primala sam 4 INZULINA na dan. Mislim, da onaj, koji boluje od Dijabetesa zna šta to znači, godinama boriti se stim nije lako!
n
nSoul sam počela da pijem u aprilu ove godine (pre 3 meseca), po dve kesice na dan. Nisam ni slutila, da će mi Soul za tako kratko vreme smanjiti šećer u krvi, pa zato nisam mnogo obraćala pažnju da češće merim, pa sam i dalje primala po 4 inzulina dnevno.
n
nPočeo je da mi jako varira gore-dole. Bilo je čak da se spustio i do 2 jedinice. Kada sam počela da merim češće, primetila sam, da mi ne treba toliko inzulina, pa sam polako smanjivala dnevnu dozu na tri, pa na dva, i na kraju na jedan.
n
nSada, nakon 3 meseca ja primam ili jedan, ili ni jedan inzulin dnevno. Nivo mog šećera se trenutno kreće 6-8. U vrlo retkim slučajevima mi se podigne do 11. Dobro se osećam, imam više energije, smirenija sam, bolje mi je raspoloženje.
nŽivim na 5.spratu u zgradi gde nema lifta, i nemam poteškoće sa stepenicama, srce me dobro služi. Veoma sam zadovoljna! Preporučujem osobama, koji primaju insulin, da kada krenu da koriste Soul, neka obrate pažnju na nivo čećera u krvi, jer se poboljšanje javlja tako brzo, da će uobičajena dnevna doza inzulinabiti previše i trebaće ga smanjiti. Jako mi je drago, što su mi pokazali ovaj proizvod! Koristeći ga, ja se nadam da ću uskoro izbaciti insulin iz svog života zauvek! Milka GluvajićBačka Palanka, 21.07.2014

n——————————————————————————————————
n

Tumor sa metastazom Zovem se Iboja . Imam 47 godina. Radim u jednoj fabrici gde sam godinama bila izložena hemikalijama. Pre 5 meseci bila sam na kolektivnom sistematskom pregledu, gde su mi ukazali na maligni tumor dojke.Vest je bila neočekivana, sebe sam uvek smatrala zdravom I jakom ženom ! Bio je to veliki šok kako za moju porodicu tako I za mene. 
n
nLekar , kojeg sam potražila, savetovao je amputaciju dojke! Nisam mogla to prihvatiti.
n
nOdlučila sam potražiti mišljenje drugog lekara, koji je odložio operacije i preporučio da krenemo prvo sa hemoterapijama. Sa SOUL-om sam se susrela nakon treće hemoterapije.
n
nOdmah sam naručila I počela konzumirati prema preporuci . Napravila sam jaku detoksikaciju ( izbacivanje toksina iz tela) prema sledećim uputama:
n
n1.Dan : 10 kesica SOUL-a , voda I višestruko mazanje zahvaćene promene
n
n2.Dan : 6 kesica SOUL-a , voda , voće , višestruko mazanje zahvaćene promene
n
n3.Dan : 3 kesice SOUL-a , voda , normalni obroci , višestruko mazanje zahvaćene promene
n
nU narednih 20 dana nastavila sam piti 2 kesice dnevno , a zatim povećala ponovo na 3 kesice dnevno I više puta sam mazala zahvaćenu promenu. U sledećih par dana promene su bile već vidljive. 
n
nČvor se počeo smanjivati. Imala sam tumor i ispod pazuha, u limfnim čvorovimarak je bio metastazirao već …. To su isto nameravali odstraniti , ali zahvaljujući SOUL-u posle tri nedelje se nije moglo više napipati, nestao je. U dojci se smanjio na pola od prvobitne veličine. Krvna slika mi je odlična,lekar je zadovoljan . 
n
nApetit mi se povratio , uspela sam ugojiti se 2 kg. Nisam umorna, dobro funkcionišem, prespavam celu noć. Od kada pijem SOUL nisam posegnula ni za jednim tabletama protiv bolovaKosa mi je ponovo počela rasti i promena koja je ostala na ruci prilikom primanja hemoterapije se povukla od mazanja SOUL-a. Nastaviću ga I dalje piti.
n
nIboja S.St.Moravica 15.07.2014.
n————————————————————————————————-


n

 Felix Kojadinović Zašto je vrhunskim sportistima potreban Soul


n

n———————————————————————————————————–
n

Zovem se Dušan, imam 42 godine. S obzirom da sam se bavio sportom od ranog detinstva, ranije nikad nisam imao problema sa zdravljem.
nU poslednjih 13 godina sam radio kao vozač kamiona. Kao posledica dugog sedenja dobio sam zakrčenje krvnih sudova u predelu vrata, što je prouzrokovalo povišenje krvnog pritiska i česte glavobolje.
nPoslednje 3 godine glavobolje su bile sve češće i češće. Pre 8 meseci prestao sam da vozim kamion, a i dalje patio od glavoboljaPritisak mi se dizao do 170/100. Sa Soul-om sam se upoznao pre 4 meseca, i odmah naručio. Prve dve nedelje sam pio po dve kesice dnevno i trudio se da budem fizički sve aktivniji (radim kao trener u karate klubu). Prvi mesec pritisak je oscilovao od jako visokog do prilično niskog, ali glavobolje su bile sve slabije. Posle 2,5 meseca upotrebe Soul-a pritisak mi se vratio u potpuno normalu, 120/80. Takođe imam osećaj, kao da mi se ceo organizam pročistio. Imam više energije, nemam nervozepsihički sam stabilniji i uopšte se mnogo bolje osećam. Veoma sam zadovoljan Soul-om i nemam nameru da prekinem sa upotrebom! Dušan M.Bačka Palanka, 10.07.2014.

n

Rain Soul kontakt

nKontakt za informacije u vezi Rain Soula možete da ostvraite pute  komtakt forme OVDE    ili da na kontaktirate putem telefona 063/342-380 kao i mejla: zdravljeonlineshop@gmail.com
n

Rain Soul Novi Sad

nSve proizvode iz Rain kao što je Soul možete da dobijete na adresu u Novom Sadu kao i u celoj Srbiji i zemljama Evropske Unije, Nemačka, Francuska i drugih kontinetata Amerika, Australija,Afrika Novi Zeland i dr.
n

Rain Soul način upotrebe

nRain Soul se upotrebljava po jedna kesica dnevno za održavanje imunog sistema na mesečnom nivou jer ima 30 kesica u jednm pakovanju. Uzme se kesica iz Soula paketa i gornje deo sa perforaciom se skine ta perofaracija i prinese ustima i popije kao svaki sok a ja to dodatno namotam da istisne i najmanja kap Soul iz Rain iz te kesice.
n

Rain Soul proizvodi

nRain Soul proizvode čine:
n
n1.Rain Soul
n
n2.Rain Core
n
n3.Rain Bend
n
n4.Rain Pure
n
n5.Rain Form
n
nSvi proizvodi iz Rain nisu registrovani i nema ih u Srbiji ali mogu da se naruče ako nekom treba kontakt gore.
n

Rain Soul sastav

nRain Soul se satoji iz:
n

  n

 • Potent antioxidants
 • n

 • Omega 3
 • n

 • Omega 6
 • n

 • Omega 9
 • n

 • Svih 8 prirodnih oblika Vitamina E
 • n

 • Prirodni oblik resveratrola (za koji se veruje da je koristan u sprečavanju preranog starenja)
 • n

 • Bogati antioksidanti za umanjenje oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima
 • n

 • Sadrži esencijalne masne kiseline (Omega 3 i Omega 6)
 • n

 • Pomaže pri održavanju zdrave funkcije srca, respiratornog sistema, jetre i bubrega
 • n

 • Podržava imuni i vaskularni sistem
 • n

 • Sprečava i popravilja oštećenja ćelija uzrokovanih slobodnim radikalima
 • n

nSadrži 9 od 14 super hranjivih materija koje naše telo zahteva
n
nVitamin C
nFolic Acid
nSelenium
nVitamin E
nLycopene
nLutein/Zeaxanthin
nAlpha-carotene/vitamin A
nBeta-carotene/vitamin A
nBeta-Cryptoxanthin/vitamin A
nGlutathione/amino acid
nResveratrol
nFiber
nOmega-3 Fatty Acids
n
nPolyphenols/plant/fruit bearing antioxidants 
n

Kakav proizvod imamo u ruci?

nSoul je proizvod koji vam predstavljamo je plod pedesetogodišnjeg iskustva u lečenju dece obolele od raka i leukimije dr.Arnold S.Leonarda, i njegovog dvadesetogodišnjeg kliničkog istraživanja.
n
nFondacija koja nosi njegovo ime i istražuje kancerogene bolesti kod dece, već punih 20 godina nosilac je u istraživanju ovih bolesti na Univerzitetu u Minesoti. www.aslcancerfund.org
n
nDr.Arnold S.Leonard publikuje sva svoja istraživanja u raznim naučnim časopisima i medicinskim priručnicima. Vodeći je lekar u ovoj oblasti na raznim akademijama, i predavač na naučnim konferencijama.
n
nSoul kao proizvod i njegovo istraživanje obuhvata pronalaženje načina kako da se nakon radio i hemoterapije deca ponovo vrate na „svoje noge“, i kako im omogućiti da u najkraćem vremenskom periodu vrate i sačuvaju njihovo zdravlje.
n
nVišegodišnja istraživanja dr.Arnolda S. Leonarda su urodila plodom, tako je 2009 god. ugledao svet RAIN-ov proizvod po imenu SOUL (DUŠA), sačinjena od prirodnih i licenciranih mikstrata i sastojaka.
n
nZašto baš seme?
n
nProizvod Soul  je rezultat jednog zaista revolucionarnog pristupa. Još se nikad nije desilo u istoriji proizvodnje dodataka ishrani ili suplemenata, da se umesto voća i biljaka, koriste njihove semenke.
n
nDugogodišnja istraživanja dr.Leonarda su doveli do zaključka da u hladno ceđenim uljima od semenki ima više aktivnih supstanci (npr.antioksidanata) čak i do 30-40 puta više nego u samom voću ili biljkama.
n
nČemu služe ova ulja?
n

  n

 • Štite ćelije
 • n

 • Smanjuju rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima
 • n

 • Debljaju zidove ćelija
 • n

 • Raznovrsna su ishrana. Nisu lek, nego FUNKCIONALNA HRANA.
 • n

 • Ova funkcionalna hrana radi na ćelijskom nivou. (Neuhranjene i energetski slabe ćelije ne ispunjavaju svoje funkcije, postaju osetljive i dolazi do bolesti organizma).
 • n

nRazlog bolesti je taj što u naš organizam ne unosimo dovoljno raznovrsne hrane bogate hranljivim materija, vitaminima i mineralima kao i mikronutrijensima. Zbog nedostatka hranljivih materija, ćelije i organizam gube svoj prirodni odbrambeni sistem i dolazi do bolesti.
n

  n

 • U Soulu-u se nalaze licencirani sastojci, koji podižu sposobnost organizma da stvara energiju i usporavaju starenje.
 • n

 • Pored toga pomaže imuni sistem u radu i deluje pozitivno na krvne sudove.
  n

   n

  • n

    n

   • n

   n

  • n

  n

 • n

nSoul sadrži supstance-antioksidante koje pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i smanjuju rizik zapaljenjskih procesa, koja su glavni uzrok hroničnih oboljenja i malfunkcija ćelija.
n
nJako je Važno, što je proizvedeno tehnologijom HLADNOG CEĐENJA!
nVažno je pomenuti, da ulja koja se kuvaju pretvaraju se u zasićene masne kiseline. Zato se rafinisana ulja suncokreta, kukuruza i dr. ne smeju zagrevati iznad 50 oC jer postaje otrovna za organizam.
n

Šta sadrži Soul?

n

  n

 • ULJE CHARDONNAY GROŽĐA
 • n

 • CRNA MALINA
 • n

 • CRNI KIM
 • n

 • D-RIBOZA
 • n

nNakon Kliničkog Ispitivanja Soul je pokazao sledeće rezultate:
n
n(Soul u sebi sadrži visok nivo antioksidansa, pomaže kod lečenja hroničnih oboljenja, pomaže kod eliminacije raznih upalnih procesa, jača imunitet organizma, ćelijama povećava nivo energije i time usporava starenje).
n
nAntioxidant i (neutrališu slobodne radikale) ima 8,4 puta jače dejstvo nego vitamin C, i 50 puta jače dejstvo od vitamina E.
nSoul ima sledeće klinički ispitane prednosti:
n
nIma veoma visok nivo antioksidanata, (8990 ORAC u kesici od 57,6ml) koji pomažu u borbi protiv svih hroničnih i drugih oboljenja.
n

Šta je oksidativni stres?

nOksidativan stres je oksidativno oštećenje ćelija, koja uzrokuju slobodni radikali. Slobodni radikali su atomi koji na oksigenskom atomu imaju neparan broj elektrona i ovakav atom teži da stabilizuje nastalu hemijsku nestabilnost i postaje veoma reaktivan u potrebi da ugrabi, spati svoj neparan elektron, što može dovesti do ozbiljnih problema u funkciji ćelija, može doći do razaranja ćelija i do same smrti (odumiranja) ćelija.
n
nOksidativan stres prouzrokuje više faktora koji su prisutni u našim životu i okolini.
nA od ovih najčešće se navode kao primer:
n

  n

 • Uzročnici iz okoline (atmosfersko zagađenje, pesticidi, insekticidi, teški metali,…)
 • n

 • Konzervansi, pesticide, razni emulgatori i vestačke materija kao dodaci ishrani…
 • n

 • Otrovni ostatci lekova u digestivnom traktu nakon probave (lekovi protiv bolova, antibiotici)
 • n

 • Poroci, stimulansi (alkohol, cigarete, razne opojne materije tzv.droge
 • n

nZaštita od štetnih promena
n
nProtiv slobodnih radikala štitimo se antioksidansima. Zbog loše ishrane u našem organizmu se stvaraju slobodni radikali, a da bi neutralizovali te slobodni radikale treba povećati unos antioksidanasa u organizam.
n
nNaš organizam je sastavljen od ćelija, ako je sve u redu na ćelijskom nivou, onda će i naš organizam funkcionisati kako treba.
n
nBolesti koje potiču od oksidativnog stresa.Važno je obustaviti stanje oksidativnog stresa ćelija, jer ovo stanje slabi organizam, koji postaje pogodna za stvaranje patoloških promena, kao što su:razni maligni tumori, kancer ili rak
n

  n

 • Autizam, i druge vrste spektrum oboljena
 • n

 • Bolesti srca i kardiovaskularnog sistema, zakrečenje i začepljenje vena i arterija
 • n

 • Posledice šećerne bolesti (komplikacije)
 • n

 • Razna Reumatska oboljenja
 • n

 • Neurodegenerativna oboljenja (npr. Alchajmer oboljenje)
 • n

 • Preuranjeno starenje kože, kao i razne bolesti kože
 • n

 • Razne vrste alergija
 • n

 • Bolesti očiju
 • n

nPozitivno dejstvo Grožđanog ulja – Resveratrola se ispoljava na:
n

  n

 • Kardiovaskularni sistem
 • n

 • Bolesti srca
 • n

 • Prevenciju raka
 • n

 • Raspad kolagena u koži
 • n

 • RSadrži pycnogenol (pinogenol) koji štiti genetski kod ćelija protiv štetnih oksigenativnih promena
 • n

 • Poremećaje u vidu
 • n

 • Histamin blokator, tj.smanjuje prisustvo alergena u organizmu.
 • n

nJAKO JE VAŽNO! NE LEČI rak nego se koristi kao prevencija od raka.
n
nSoul sadrži nezasićene masne kiseline:
n
nOmega3, Omega6, Omega9
n
nŠta je najvažnije, išto čini ovaj proizvod jedinstvenim na tržištu kao dodataka ishrani jeste, što u sastavu ima takve nezasićene masne kiseline (Omega3, Omega6, Omega9) koje prolaze kroz krvno-moždane barijere!
n
nZato ovaj proizvod daje mozgu jako veliku zaštitnu podršku nasuprot ostalim dodacima u ishrani.
n
nKrvno –moždana barijera je ta koja ne pušta bakterije, gljivice i ostale štetne materije u moždano tkivo i tako štiti mozak.
n
nZato je važno uzimati nezasićene masne kiseline u određenim srazmerama koje su sposobne da prolaze ove krvne moždane barijere.
n
nOrganizam je sposoban da proizvede masnu kiselinu sa jednom ili dve veze. Sve ostale masne kiseline se moraju uneti u vidu ishrane. Nezasićene masne kiseline Omega3, Omega6, i Omega9, sve u jednom, čine sadržaj ovog proizvoda.
n
nŠta znače brojevi iza reči Omega?
n
nZnači koliko molekula sadrži nezasićenih masnih kiselina. Esencijalne, tj.nezasićene masne kiseline smanjuju propadanje mišića, smanjuju upale, poboljšavaju rast mišićne mase, prospešuju regeneraciju i optimališu proizvodnju hormona, prospešuju zdravlje vezivnih tkiva i ligamenata.
n
nNedostatak esencijalnih masnih kiselina u organizmu dovodi do slabljenja imunog sistema može dovesti do kardio-vaskularnih oboljenja, do sušenja kože i do problema u digestivnom traktu.
n
nMaterije protiv upala
nOve materije povišavaju nivo enzima superoksi-dizmutaza u krvi, i tako dolazi do početka procesa samolečenja organizma.
n
nPoboljšava vid
nBolji protok krvi kroz krvne sudove retine rezultira se u pobljšanju vida.
nKoristi se kao prevencija od staračkog slepila, katarakte, glaukome itd.
n
nProizvod zaustavlja i smanjuje proces Atheroscleroze.
nU Evropi na vodećem mestu u smrtnosti su oboljenja srca i krvnih sudova. Javlja se u 56% kod žena i u 43% kod muškaraca. Veoma je spora bolest, kod muškaraca počinje od 15.god života, kod žena malo kasnije, tokom dvadesetih ali se nakon menopauze ubrzava.
n
nZbog neuravnotežene ishrane svi smo izloženi arterosklerozi!
nArteroskleroza je uzrok infarkta srčanog mišića, izlivu krvi u mozak.
nPotvrđeno je da s time što proizvod sadrži Flavionide i Nezasićene masne kiseline (Omega3, Omega6, Omega9) zaustavlja i smanjuje proces Atheroscleroze, i tako nakon izvesnog vremena immuni sistem organizma će biti sposoban da sam odstrani ove naslage.
n
nUlje crnog kima
n

  n

 • Ublažava tegobe izazvane astmom i bronhitisem
 • n

 • Širi bronhije
 • n

 • Smanjuje tegobe koje izaziva alergija na polen i prašinu
 • n

 • Odličan je u razblaživanju sekreta a može i da poboljša disanje
 • n

 • Smanjuje jutarnje napade kašlja pušača
 • n

 • Može da ublaži kožne, crevne i ligamentarne procese upala
 • n

 • Pospešuje rad jetre i žuči, jer izuzetno dobro rastvara masti i alkohol
 • n

 • Može da pospešuje rad pankreasa
 • n

nGljivična oboljenja (Candida albicans) psorijaza, neurodermatitis: Ulje crnog kima je jako delotvorno u borbi protiv gljivica i bakterija a ima snažna antivirusna svojstva
n

  n

 • Reuma: Ulje crnog kima pomaže u terapiji jer ima lokalno antiinflamatorno svojstvo, i umanjuje bakterijsko i gljivično opterećenje creva i stabilizira iste
 • n

 • Prehlade: influezu, grip i kašalj savlada brže, a kod organizma koji ima jači immunitet i ne dolazi do pojave ovih bolesti
 • n

nResveratrol
n
nViše od 2000 istraživanja ističe resveratrolovo delovanje na podmlađivanje. Ovaj jak antioxidant će biti zvezda broj jedan širom sveta u sprečavanju starenja i obnavljanju ćelija.
n
nOgromna uloga resveratrola je u sposobnosti u aktivaciji SIRT1 belančevine koja nosi gen protiv starenja!
n
nNacionalni Istraživački Univerzitet Starenja pri Harvardu i Vašingtonski Univerzitet su podržali resveratrol kao jedan od glavnih anti-aging supstanci.
n
n„Za šest meseci je phytoalexin resveratrol doneo u ravnotežu neželjene efekte uzrokovane ishranom bogatom kalorijama“.-rekao je BBC-u dr.Rafael de Cabo, naučnik Nacionalnog Istraživačkog Univerziteta Starenja pri Harvardu.
n
n Kod istraživanja tačnog dejstva molekule resveratrola na sisare, naučnici su sredovečne laboratorijske miševe podvrgli ishrani bogatom kalorijama, gde je unos energije bio 60% u mastima.
n
nKod miševa sa promenjenom ishranom pojava bolesti i tegoba je jako ličila na tegobe i bolesti koji se javljaju i kod ljudi koji se nezdravo hrane.
n
nGojaznost je rasla, i s tim i rizik od pojave dijabetesa i srčanih tegoba. Onaj glodar koji je redovno dobijao resveratrol, istina, nije smršao ali je imao snižen nivo glukoze, zdraviji rad jetre i srca, i video se napredak u motoričkim sposobnostima. Dok na drugim glodarima koji nisu dobijali resveratol, a hrana im je bila kalorična, nisu se primećivale takve pozitivne promene.“
n
nNaučna istraživanja su dokazala da resveratrol ima sposobnosti sprečavanja zgrušavanja krvi. Zato se korišćenjem mogu izbeći bolesti srca i krvnih sudova, usporava arterosklerozu, pomaže pri regeneraciji ćelija u organizmu, napada loše ćelije i sprečava ih u stvaranju naslaga u krvnim sudovima, blokira mutacije ćelija, koje dovode do malignih tumora, njihovog rasta i njihovog širenja.
n
nZa šta je dobar resveratrol?
n

  n

 • Štiti kardio –vaskularni sistem, i smanjuje nivo štetnog LDL-kolesterina i povišava nivo „dobrog“ HDL-kolesterina.
 • n

 • Dobro deluje na pluća.
 • n

 • Zaustavlja preterano zgrušavanje krvi, i tako štiti od nastanka tromboze.
 • n

 • Poznato je dejstvo protiv kancera(raka)-usporava rast kanceroznih ćelija, a može i da ih uništi.
 • n

 • Pospešuje regeneraciju zdravih ćelija.
 • n

 • Ima antiinflamatorno, antibakterijsko dejstvo, pruža zaštitu od gljivičnih infekcija.
 • n

 • Ima svojstvo anti-alergena, neutrališe histamin.
 • n

 • Snižava opasnost od demencije, a tako i nastanak Alzheimerove bolesti.
 • n

 • Delotvorno je kozmetičko sredstvo, sprečava prevremeno starenje, obnavlja kolagen, čuva elastičnost i mekoću kože.
 • n

 • Povećava otpornost organizma u stresnim situacijama
 • n

 • Ima veoma izražen učinak u sprečavanju oštećenja retine, preporučuje se dijabetičarima i ljudima sa visokim krvnim pritiskom
 • n

 • n

nCRNA MALINA
n
nZašto Soul sadrži crnu malinu i crni kim?
nOva dva sastojka sadrže više desetine raznih prirodnih antioxidanata i esencijalnih masnih kiselina koja pomažu imuni sistem. Osim toga sadrže osam različitih oblika E-vitamina. Ova dva sastojka zajedno imaju bolje delovanje na organizam, nego da ih unosimo pojedinačno.
nKakve su rezultate crna malina i crni kim pokazali na kliničkom ispitivanju?
nOva dva sastojka ispomažući jedno drugog smanjuju upale i nastanak slobodnih radikala.
n
nD-riboza
n
nZnačajan je zbog toga što sudeluje u izgradnji DNA lanca, i može se naći u raznim biohemijski značajnim molekulama (kao što je ATP). Štiti srce, naročito srčani mišić. Izvor energije organizma.
nJedna kesica Soul-a je jednake vrednosti kao i da smo pojeli 3,5 kg svežeg voća,naravno bez pesticida.
n
nCENA 12500.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas  +381 63 212 515

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Soul”