Soul Red

CENA 7436.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Soul Red – Provereno pomaže smanjenju težine za bolje rezultate


n
nSoul Red postiže jače rezultate zahvaljujući pojačivačima metabolizma, ketonima koji vam pomažu smanjiti težinu, daju energiju koja vam pomaže da se više krećete i protivupalna svojstva kako biste i dalje izgledali i osećali se izvrsno.
n
nNajčistija prehrana za stimulaciju tela, gubitak težine, zdravlje srca, umna sposobnost.
n

Zdravlje Srca

nZa sastojke Soul Red naučno je dokazano da poboljšavaju kardiovaskularnu funkciju. Takođe vam pomaže da budete aktivniji, što vaše srce treba kako bi bilo u najboljem mogućem stanju.
n

Praktičan gubitak težine

nSamo 60-120 ml Soul Red dnevno može značajno potaknuti vaš metabolizam i pomoći u ketozi. Jednostavno rečeno: ovaj proizvod razara masnoće.
n

Opšte blagostanje

nSinergično je ključna reč. Sve što smo stavili u Soul Red radi zajedno kako bi smanjilo upale, borilo se protiv oksidacije, pojačalo imunitet, poboljšalo funkciju mozga i pružilo vam prirodnu energiju kako biste najbolje iskoristili svoje telo.
n

Rain® Soul Sastojci

nSoul sadrži hranjive tvari iz semenki crnog kima, semenki crne maline i semenki grožđa chardonnay. Ove zdrave koristi opširno su ispitane i otkriveno je da su toliko delotvorne da se njihovi delovi u Evropi koriste kao prirodni lekovi.
n

Seme Crnog Kima

nCrni kim (Nigella sativa, crno seme) koristi se više od 2.500 godina i jedan je od najsigurnijih biljnih ekstrakata za ljudsku konzumaciju.
nCrni kim pronađen je i u Tutankamonovoj grobnici. Od 1960-ih objavljeno je više od 650 recenziranih studija koje potvrđuju zdravstvene koristi sjmenki crnog kima. Semenka crnog kima je adaptogena, tj. povećava otpornost ljudskog tela.
nMnoge studije koje su se bavile crnim kimom dokazale su da sastojci njegovih semenki pomažu u prevladavanju zdravstvenih poteškoća.
nSemenke crnog kima sadrže više od 100 hemijskih spojeva. Uz kristalni nigelon, za koji se smatra da je primarni aktivni sastojak, semenke crnog kima sadrže timokinon, beta sitosterol, miristinsku kiselinu, palmitinsku kiselinu, palmitoleinsku kiselinu, stearinsku kiselinu, oleinsku kiselinu, linolnu kiselinu, linoleinsku kiselinu, arahidonsku kiselinu, proteine, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, folnu kiselinu, kalcijum, željezo, bakar, cink i fosfor.
n

Semenke Maline

nSemenka crne maline sadrži fitonutrijente elagitanin i antocijanin, snažne antioksidanse koji poboljšavaju mnoge telesne funkcije i celokupno zdravlje.
nMaline su jedan od 10 najsnažnijih antioksidansa u kategoriji voća i povrća. Antioksidansi pronalaze i uklanjaju slobodne radikale koji oštećuju ćelije. Slobodni radikali mogu se prirodno naći u telu ili nastati pod uticajem izloženosti onečišćenjima iz okoliša.
nIako se elagitanini nalaze u većini bobičastog voća, maline sadrže najviše razine tih fitonutrijenata.
nSemenka crne maline bogat je izvor višestruko nezasićenih omega-3 masnih kiselina. Istraživanja su pokazala da ulje semenke crne maline poboljšava telesne funkcije.
n

Semenke Grožđa Chardonnay

nSemenke grožđa Chardonnay sadrže veće količine polifenola poput resveratrola i jedinstvenih kompleksa oligomernih proantocijanidina (OPC).
nNajsnažniji oblik nalazi se u semenci grožđa budući da sadrži 95% OPC-a, što je više od bilo kojeg drugog antioksidacijskog ekstrakta.
nProantocijanidini dokazano poboljšavaju zdravlje mozga i kognitivne funkcije jer neutrališu slobodne radikale i zaštićuju kolagen. Proantocijanidini su dokazano delotvorni u neutralizaciji najštetnijih hidroksilnih radikala, kao i lipidnih peroksida.
nDokazano je da proantocijanidini primetno usporavaju lipidnu peroksidaciju i delotvorno kelatiraju ione železa.
nSemenke grožđa Chardonnay imaju snažno protuupalno delovanje, doprinose optimalnoj telesnoj težini i jačaju kožu.
n

D-Riboza

nD-riboza je petougljični šećer koji se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog tela, koji uz kiseonik i adenozin trifosfat daje energiju ćelijama.
nRiboza se nalazi i u ribonukleinskoj kiselini, koja je jedan od glavnih prenositelja informacija u živim organizmima. Oksidacijski stres meri se nivoem oštećenja koje su slobodni radikali naneli ćelijama.
nNasreću, naše telo svakodnevno se nosi s tim problemom. Međutim, ako se u telu iznadprosečno povećaju slobodni radikali usled vežbanja, svakodnevnog stresa, prekomernog pušenja, prekomernog unosa zasićenih masnoća, oslabljenog imunološkog sisitema, starenja i ostalog, telo postaje iscrpljeno i manje delotvorno u proizvodnji D-riboze koja osigurava energiju ćelijama.
nnKako bismo obnovili ćelijski energetski sistem, potrebno je nadomestiti D-ribozu. Soulova mešavina semenki grožđa Chardonnay, crne maline, crnog kima i D-riboze proizvodi sinergijski učinak i povećava koristi svakog sastojka.
n

Bez GMO-a

nSastojci Raina su genetski nemodificirani organizmi. To znači da njihova DNK nije laboratorijski izmenjena pa ne sadrži pesticide i druge štetne dodatke. Naša je prehrana čista i potpuno prirodna. Baš kao što je priroda predvidela.
n

Zlatni Certifikat Brunswick Laboratorija

nLaboratorij Brunswick, nezavisni bioanalitički laboratorij, otkrio je da je Soul učinkovit dodatak prehrani koji opskrbljuje moćnim antioksidansima i podstiče zdravlje. Formula Soula pruža usklađeni spoj omega 3 i 6 masnih kiselina te D-riboze.
n
nU procesu proizvodnje koristimo jedinstvenu tehnologiju hladnog ceđenja kako bi u potpunosti sačuvali životno važne nutrijente iz svake semenke.
n

Prednosti Soul Reda

nTajna nije samo u semenkama, već i u načinu na koji iz njih dobijamo koncentrisane hranjive sastojke. Koristimo jedinstveni proces hladnog ceđenja koji odvaja vlakna semenki od lipida i kompleksa antioksidansa, esencijalnih masnih kiselina, fosfolipida, rastopljenih minerala i fitosteroida.
n
nČak i vlakna semenki sadrže antioksidacijske spojeve koji su topivi u vodi. Kada se prirodni spojevi iz semenki obrađuju hladnim ceđenjem, stvara se snažna koncentracija prirodnih sastojaka punih energije. Takve sastojke koristimo u našim proizvodima.
n
nZbog toga ćete se osjećati snažnije i zdravije, svesni da u sebe unosite najčišći oblik energije. Za razliku od agresivnih hemikalija ili visoke temperature, hladno ceđenje ne oštećuje hranjive sastojke u semenkama.
n
nMnogi kupci naših proizvoda potvrđuju da je proizvod Soul poboljšao njihovo zdravlje
n
nPREDNOSTI ZA POBOLJŠANJE VAŠEG TELA OMRŠAVITE, IZGLEDAJTE VITKIJI, SAGORITE VIŠE
n
nOSEĆATE SE IZVRSNO ZAHVALJUJUĆI ODLIČNOM ZDRAVLJU SRCA
n
nIZGLEDAJTE ODLIČNO UZ POMOĆ STIMULACIJE PROTIV STARENJA
n
nSKRATITE PERIOD OPORAVKA S PREHRAMBENIM PROFILOM SMIŠLJENIM ZA GRAĐU
n
nRain International je vrlo siguran u kvalitetu i vrednost svojih proizvoda i zato pruža 30-dnevno jamstvo za povrćaj novaca ukoliko kupite bilo koji od ovih proizvoda. Probajte naše proizvode već danas danas i uživajte u zdravijem i kvalitetenijem životu.
n
nKompletan izbor Prirodnih proizvoda na bazi semena iz Raina možete pronaći OVDE.
n
nSve proizvode Raina i to SoulSoul RedBendCorePure možete pogledati u Rain kategoriji proizvoda OVDE.
n
nCENA 7436.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas  +381 63 212 515

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Soul Red”