ŠITAKE PLUS

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

ŠITAKE PLUS


n
nŠITAKE PLUS kapsule stimulišu funkciju i čiste jetru od toksina i lipida, opravljaju ćelije jetre i regenerišu je. Jačaju imuni sistem, zaustavljaju razvoj onkoloških procesa, posebno na jetri.
n
nSastav: 
n
nMicelijum gljive Šitake, Ekstrakt Koriolusa, Micelijum gljive Rejši, Kineska Urma, Ekstrakt Artičoke, Polen Bora
n
nPreporuke za primenu:
n
nZa jačanje i aktiviranje svih ćelija imunog sistema. Sprečavaju nastanak hepatitisa, AIDA-a, tumora i smanjuju tegobe koje prouzrokuju ove bolesti. Snižavanje holesterola, triglicerida, fosfolipida. Regilisanje krvnog pritiska. Ublažavanje štetnih efekata hemio i radio terapije. Smanjenje tegoba koje izazivaju artitis i reumatizam.
n
nLekovita svojstva gljive Šitake:
n
nOva gljiva potiče iz Japana gde je već dva milenijuma zovu carskom gljivom, jer je bila na jelovniku imperatorske trpeze u Kjotu, a takođe i imućnijih samuraja. U Kini je poznata kao ko-ko ili hoag-ko i koristi se vekovima u tradicionalnoj medicini. Gljive sa lekovitim svojstvima preporučuju se i kao preventiva mnogim bolestima. Jačaju odbrambeni sistem organizma, sprečavaju rast tumora, snižavaju holesterol, smanjuju krvni pritisak, sprečavaju srčani udar… Sadrže puno vode i vrlo malo masti, ugljenih hidrata i kalorija.Ova gljiva čudnog imena i izgleda izvor je minerala, i to kalcijuma, fosfora, gvožđa, kalijuma i magnezijuma. Bogate su i vitaminima iz grupe B – B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12 i D. Sadrže sve esencijalne amino-kiseline i biljna vlakna (deo biljnih ćelija koji ne podleže varenju), koja imaju važnu ulogu za probavni sistem.
n
nŠhitake gljiva se uspešno primenuje kod sledećih oboljenja:
n
nPrateća terapija kod benignih i malignih   tumora /organa za varenje, pljuvačne žlezde, creva, želuca, žučnih puteva, pankreasa, jetre, pluća, jajnika/ i kod leukemije. Hemioterapija /za ublažavanje neželjenih dejstava/. Oslabljen imuni sistem, infekcije: gljivične, virusne, bakteriološke, hlamidijalne i dr. Alergije. Autoimuna oboljenja /skleroza  multipleks-obnavlja mijelinski  omotač nervnih vlakana, sklerodermija, poliartritis, lupus eritematodes, bronhijalna astma, autoimuni tireoidit/. Arterioskleroza, povišen holesterol. Visok krvni pritisak i problemi sa cirkulacijom. Opasnost od srčanog infarkta. Bronhitis. Oboljenja jetre, žučnog sistema i pankreasa.  Oboljenja želuca i dvanaestopalačnog creva. Virusni hepatitis B. Diabetes mellitus. Reumatološka oboljenja. Artritis. Sindrom hroničnog umora. Glavobolje i migrena. Zujanje u ušima. Psihoneurološka  oboljenja /strah,  uzmenirenost, depresija, noćno mokrenje/.
n
nDelotvorna protiv raka:
n
nOsnovni rezultati istraživanja su sledeći: konzumiranje šitake ima stopu kočenja rasta tumora od 80,7 odsto, s potpunim povlačenjem tumora u 6 od 10 slučajeva (kod nekih komponenti stopa kočenja tumora iznosi do 100 odsto, s potpunom regresijom tumora u svim slučajevima). Kako antitumorne materije iz gljiva uopšte deluju protiv raka? Pre svega, pokretanjem mnogih imunobioloških promena u živom organizmu „domaćina”. Glavnu ulogu ima sam organizam koji pomoću određenih materija menja svoje funkcionisanje da bi ozdravio. Te materije koče razvoj ćelija tumora, neposredno ih uništavaju, modifikuju ćelije tumora, tako da odbrambeni sistem organizma može lakše da ih prepozna kako bi ih uspešnije uništavao. U nekim situacijama i ubrzavaju sazrevanje ćelija tumora, koje se time od malignih ponovno pretvaraju u benigne.
n
nAktivne materije šitake:
n
nLentinan –  Lentinan supstanca iz šitake koristi se uspešno, na Dalekom istoku kao dodatak hemoterapiji u lečenju karcinoma u sistemu za varenje. Postoje i radovi koji pokazuju pozitivno dejstvo ove supstance na imunološki odgovor kod HIV inficiranih osoba, koji su dobijali ovaj preparat zajedno sa antivirusnim lekovima.
n
nEritadenin –  Ovo je glavni aktivni sastojak šitake, a delovanje mu je registrovano kao antiholesterolemik (smanjuje količinu holesterola u krvi), kao prevencija za arteriosklerozu, infarkt… Pored toga, šitake snažno sprečava slepljivanje krvi ili agregaciju krvnih zrnaca.
n
nMaterije iz gljiva aktiviraju celu „mrežu” imunoloških reakcija. Ove gljive bi trebalo da da koristite svi koji žele da ojačaju imunitet. Posebno se preporučuje osobama izloženim većem broju faktora rizika obolevanja od raka.
n
nDoziranje i način primene:
n
n2 kapsule, tri puta dnevno
n
nPakovanje: 100 kapula, po 500 mg
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ŠITAKE PLUS”