Nutripack

CENA 14560.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Nutripack


n
nNutripack – set koji će obogatiti vašu prehranu prirodnim hranjivim sastojcima.
n
nSVOJSTVA:
n

    n

  • pomaže u raznolikosti ishrane
  • n

  • reguliše unos važnih hranljivih sastojaka neophodnih za normalno funkcionisanje kardiovaskularnog, nervnog, probavnog i imunog sistema
  • n

  • normalizuje metaboličke i regenerativne procese u telu
  • n

nCoral Alfalfa je dodatak prehrani na bazi lista i koncentrisanog soka biljke lucerke. Alfalfa je jedinstvena cvetna biljka iz porodice graška. Sadrži biološki aktivne supstance koje poboljšavaju opšte zdravlje, podstiču imuni sistem, pojačavaju vitalnost, poboljšavaju probavu. Alfalfa je biljni izvor nekoliko vrsta aminokiselina, vitamina A, B grupe, E, K, minerala (poput kalcijuma, gvožđa, kalijuma i magnezijuma), hlorofila, saponina, antocijanina, flavonoida i izoflavona. Ova biljka je i jedna od retkih koja sadrži vitamin D i fluorid.
n
nPremium spirulina proizvedena je od 100% ekološki čiste alge spiruline i izrađena je po najvišim standardima kvaliteta. Spirulina je biljni protein i sadrži kompletan set svih esencijalnih aminokiselina. Spirulina je bogata vitaminima A, E, F i grupom B. U njenom sastavu možete pronaći brojne makronutrijente (kalcijum, kalijum, magnezijum) i elemente u tragovima (mangan, gvožđe, cink). Takođe ima visok sadržaj antioksidanata, kao što su karotenoidi, selen i germanijum. Spirulina pomaže poboljšati metabolizam, detoksikuje organizam, kontroliše težinu i reguliše holesterol.
n
nKoralni lecitin jedan je od najsvestranijih dodataka. Neophodno je za održavanje svih telesnih funkcija i sistema, uključujući centralni nervni sistem i gastrointestinalni trakt. Kako su lecitinski fosfolipidi baza svih ćelijskih membrana, uključujući mijelinske membrane nervnih vlakana, ovaj dodatak je odlična podrška nervnom sistemu. Lecitin je neophodan za pravilan metabolizam masti. Fosfolipidi sadržani u lecitinu normalizuju rad jetre i poboljšavaju konzistenciju žuči.
n
nOmega 3/60 sadrži prirodno morsko riblje ulje. To je bogat izvor omega-3 masnih kiselina i vitamina E. Proizveden je  po najvišim standardima kvalitete. Polinezasićene masne kiseline ribljeg ulja izbacuju holesterol iz krvotoka. Jedna od glavnih funkcija polinezasićenih masnih kiselina je pridoneti stvaranju fosfolipida ćelijskih membrana. Oni deluju kao strukturna komponenta ćelija imunološkog, nervnog i kardiovaskularnog sistema.
n
nB-Kurunga je kompleks simbiotskih probiotika i cinka. Pomaže u vraćanju crevne mikroflore, poboljšanju probave i jačanju imunološkog sistema. Kurunga sadrži vredne probiotske kulture za poboljšanje metabolizma i zdravlja probave.
n
nCoral-Mine je prirodni proizvod iz Japana, napravljen od dubokomorskih korala (skleraktinija) sabranih u Japanskom moru, u blizini ostrva Okinawa i Tokunoshima. Sadrži i kalcijum, magnezijum, kalijum, gvožđe, fosfor, sumpor, silicijum, hrom, mangan, cink i druge minerale. Vrećica stavljena u vodu obogaćuje je korisnim mineralima, vraća joj vodeno-slani balans. Komponente pospešuju rast koštanog i vezivnog tkiva s povoljnim učincima na opšte zdravlje.
n
nPaket sadrži:
n
nCoral Alfalfa (120 kapsula), Premium Spirulina (200 tableta), Koral Lecitin (120 kapsula), Omega 3/60 (30 kapsula), B-Kurunga (90 tableta), Coral-Mine (30 vrećica)
n

Pre upotrebe, pročitajte uputstvo.

n

nROK TRAJANJA: – 30 dana
n

n
nCENA 14560.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n
n

n

n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

n
n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nutripack”