Mental Force

CENA 10070.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Mental Force


n
nMENTAL FORCE – NOVI SISTEMSKI PROIZVOD
n
nCiljni program Mental Force je sveobuhvatan program za održavanje kognitivnih funkcija mozga. Ovaj program doprinosi:
n
n– poboljšanju kratkoročnog i dugoročnog pamćenja;
n
n– povećanju koncentracije;
n
n– usklađivanju psiho-emocionalne pozadine;
n
n– normalizaciji ciklusa spavanja i buđenja;
n
n– poboljšanju mentalnih performansi.
n
nCiljni program iz Coral Club-a je sistematski pristup rešavanju ključnih zadataka za sveobuhvatno poboljšanje organizma. Dobro osmišljena kombinacija aktivnih komponenti programa i određena sekvenca njihovog unosa osiguravaju stabilan isceliteljski efekat. Pored toga, prednosti formata ciljnog programa su razumljiv obrazac upotrebe i povoljna cena.
n
nProgram se sastoji od 8 proizvoda i dizajniran je za 3 uzastopne faze od po 10 dana:
n
nMINDSET. Uravnotežen kompleks aminokiselina, vitamina i biljnih ekstrakata za poboljšanje cirkulacije krvi i prehrane mozga. Kompleks smanjuje stres, pomaže normalizaciji sna i uključen je u formiranje svih vrsta memorije.
n
nCORAL MAGNESIUM. Magnezijum – makro element – „anti-stres“. Učestvuje u regulaciji nervnog sistema: smiruje, smanjuje napetost, razdražljivost i anksioznost, povećava sposobnost koncentracije, poboljšava pamćenje.
n
nCORAL TAURINE. Taurin je aminokiselina koja je odgovorna za cirkulaciju krvi i vaskularni tonus, zasićenje mozga kiseonikom. Prepoznat antioksidant koji štiti ćelije od oštećenja od slobodnih radikala. Pruža aktivnu podršku za nervni sistem i pozitivno utiče na kognitivne funkcije.
n
nSPIRULINA. Prirodni izvor proteina, vitamina i minerala neophodnih za optimalno funkcionisanje mozga i organizma u celini. Sadrži vitamine A, B, C, E, K, beta-karoten, minerale kalijum, kalcijum, hrom, bakar, hlorofil, polinezasićene masne kiseline.
n
nCORAL LECITHIN. Lecitin sadrži prirodne fosfolipide – gradivni materijal membrana nervnih ćelija. Fosfolipidi osiguravaju brzinu reakcija u mozgu, što pozitivno utiče na intelektualnu i kreativnu aktivnost, pamćenje i pažnju.
n
nCORAL CARNITINE. L-karnitin je energetska energija aminokiseline, koja je odgovorna za isporuku “goriva” energetskim stanicama telesnih ćelija – mitohondrija. Vraća energetski potencijal i sprečava rano starenje moždanih ćelija.
n
nOMEGA 3/60. Omega-3 polinezasićene masne kiseline su antioksidans, izvor polinezasićenih masnih kiselina. Poboljšava kognitivne funkcije, jača imuni sistem, normalizuje metaboličke procese u organizmu.
n
nCORAL MINE. Kompleks vrednih minerala iz dubokomorskih korala poboljšava ravnotežu kiseline i vode i vode i soli u telu.
n
nCENA 10070.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mental Force”