KIDNEY TONIFYING ZA MUŠKARCE

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

KIDNEY TONIFYING – za zdrave bubrege muškarca


n
nKIDNEY TONIFYING Kapsule podržavaju zdravlje i urogenitalne funkcije muškarca. Poseduju regeneracijske, analgetske, antitoksične, antipiretske i detoksirajuće efekte.
n
nSastav:
n
nEkstrakt kineskog Jama, ekstrakt kineskog Ruzmarina, ekstrakt Ženšena, ekstrakt Cimeta, Lokvanj – Lopoč, hrizantema
n
nPreporuke za primenu:
n
nPoremećaj metabolizma i intoksikacija različitih etiologija. Oboljenje nadbubrežne žlezde sa štetnim efektima na cirkulaciju i usporenom diurezom. Otklanjanje smetnji u seksualnim funkcijama.
n
nLekovita svojstva Hrizanteme:
n
nHrizantema – eliksir života – jača imuni sistem i veoma je zastupljena u kineskoj medicini. Cvet Hrizanteme posebno vole i poštuju. U kineskoj simbolici Hrizantema znači jesen, odmor, jednostavnost, bogatstvo, dugovečnost. Naučnici su u Hrizantemi pronašli brojne biološki aktivne supstance neophodne za dobar ten lica. U cvetu i listovima ima dosta flavovnoida. Pored toga Hrizantema sadrži mnogo askorbinske kiseline (vitamin C) i vitamine B1, B2, B3 (PP), E, mikroelemente: silicijum, kalijum, fosfor. Silicijum je od vitalnog značaja za kosu, nokte i kožu. On je u biljci hemijski vezan sa pektinom i fosfolipidima. U tom obliku organizam ga najbolje usvaja. U kineskoj tradicionalnoj medicini list Hrizanteme se koristi kod migrene, a suvo cveće za poboljšanje apetita. Hrizantema se koristi kod alergija, stanja uznemirenosti kao i kod raznih iritacija kože.
n
nUblažava simptome kod svih kardiovaskularnih oboljenja, jača srčani mišić, reguliše arterijski i cerebralni krvotok. smanjuje očni pritisak (umanjuje rizik od pojave glaukoma), poboljšava vid. Deluje antiupalno na sve organe (pluća, jetru, želudac, creva). Ima antitoksični, antipiretski i detoksikacijski efekat.
n
nLekovita svojstva Cimeta:
n
nCimet je zimzeleno drvo visine do 15 metara, pripada porodici lovora. Cimet pomaže varenju hrane i reguliše apetit. Kada se koristi u ishrani smanjuje rizik od pojave dijabeta. Redukuje sve frakcije masti u krvi. Deluje antiseptično na buberege i urogenitalni trakt. Neutrališe slobodne radikale i ima tonizirajući efekat.
n
nLekovita svojstav Lokvanja – Lopoča:
n
nLokvanj je velika biljka koja živi u plitkim jezerima istočne Azije. Semenke Lokvanja su jestive. U Kini ga koriste kao poslasticu (keks) i služi kao terapeutska hrana kod raznih dečijih bolesti. U tradicionalnoj kineskoj medicini koriste se svi delovi biljke kao tonizirajuće i analgetko sredstvo. Seme sadrži niz lekovitih supstanci i primenjuje se kod tuberkuloze pluća i svih upalnih procesa prevashodno urinarnog trakta.
n
nLekovita svojstva dajljanske Ostrige:
n
nDajljanska Ostriga je jedna od najvažnijih komponenata kineske tradicionalne medicine koja ima sposobnost da povećava prokrvljenost bubrega. Bogat je izvor kalcijuma (sadrži 80-95 % kalcijuma), a takodje sadrži i magnezijum, gvoždje, silicijum, aluminijum. Poboljšava i reguliše funkciju bubrega i urinarnog trakta. Povoljno deluje na srce i pluća (pomaže kod lupanja srca, otežanog disanja, zamora), sprečava anemiju.
n
nDoziranje i način primene:
n
n4 kapsule, jednom do 3 x dnevno, posle jela
n
nPakovanje: 100 kapsula po 500 mg
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366


n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KIDNEY TONIFYING ZA MUŠKARCE”