Kalcijum sa lecitinom

CENA 1712.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Kalcijum sa lecitinom – Najbolje iz Tiensa – Hrana za mozak


n
nKalcijum je neophodan za održavanje zdravlja zuba i kostiju,osigurava zdrave mišićne funkcije,potpomaže pravilnom zgrušavanju krvi.
n
nLjudsko telo svakodnevno se suočava s brojnim izazovima. Mnogo je činioca koji utiču na naše zdravlje, poput  stresa, veoma aktivnog načina života ili sporog metabolizma. Stoga, naročito u jesen i zimi, kada se češće osećamo umorno, važno je podržati naše telo određenim dodacima ishrani. Na popisu tih dodataka svakako treba da budu kalcijum i lecitin.
n
nTeško je preceniti ulogu kalcijuma i lecitina u našem telu.Održavanje odgovarajućeg nivoa kalcijuma u našem telu čini naše kosti snažnima, zube zdravima i omogućuje nam pravilno zgrušavanje krvi. S druge strane, lecitin koji pripada fosfolipidima je veoma važna komponenta u našem telu.
n
nFosfolipidi su osnovna strukturna i gradivna skupina spojeva svih ćelijskih membrana i membranskih struktura.
n
nLecitin podržava niz metaboličkih procesa koji se odvijaju u našem telu, što su potvrdila brojna istraživanja. Struktura lecitina uključuje kolin (koji pripada vitaminima B grupe), koji je bitan element u proizvodnji acetilkolina. Kolin doprinosi normalnom radu jetre, pravilnom metabolizmu homocisteina i metabolizmu lipida. Tiens je stvorio dodatak ishrani koji kombinuje lako apsorbirajući spoj kalcijuma i lecitina.
n

n

n
nSASTOJCI Kalcijuma sa lecitinom:
n
nDrugi sastojak kalcijuma sa lecitinom  dodatka ishrani, lecitin, se nalazi u svakoj telesnoj ćeliji, kao komponenta ćelijske membrane. Iako se nalazi u svakoj ćeliji, u različitim organima možemo pronaći različite količine licitina.
n
nOvaj dodatak takođe sadrži i taurin, organski spoj iz aminokiselinske skupine. Prisutan je u ćelijama mnogih tkiva i igra važnu ulogu u mnogim fiziološkim procesima različitih organa. Najveća se količina taurina može pronaći u mozgu (hipofiza), mrežnici, srcu, žuči i mišićima. U ljudskom se telu taurin formira u prisutnosti aminokiselina koje sadrže sumpor (cistein i metionin). Stoga, kada se njegov nivo u ćelijama smanji, može doći do smanjene proizvodnje taurina.
n
nJoš jedan sastojak je folna kiselina. Ona doprinosi psihološkim funkcijama, pravilnoj proizvodnji krvi te smanjenju umora i isrcpljenosti. Proizvod takođe sadrži vitamine B1 i B12 koji doprinose energičnosti metabolizma i normalnim psihološkim funkcijama.
n
nVitamin C doprinosi održavanju zdravlja imunološkog sistema za vreme i nakon intenzivnih treninga. Takođe doprinosi formiranju kolagena, ključnom za pravilnu funkciju krvnih vena, kostiju, kože, hrskavice, zuba i zubnog mesa.
n
nDELOVANJE Kalcijuma sa lecitinom:
n
nSastojci ovog dodatka ishrani imaju širok spektar delovanja:
n

  n

 • Kalcijum doprinosi pravilnoj neurotransmisiji.
 • n

 • Kalcijum je neophodan za održavanje zdravlja zuba i kostiju.
 • n

 • Kalcijum osigurava zdrave mišićne funkcije.
 • n

 • Kalcijum potpomaže pravilnom zgrušavanju krvi.
 • n

 • Kalcijum podržava energičnost metabolizma.
 • n

 • Vitamin B1 i vitamin B12 podržavaju pravilne psihološke funkcije. 
 • n

 • Vitamin B1 i vitamin B12 doprinose energičnosti metabolizma.
 • n

 • Lecitin, kao izvor kolina, doprinosi održavanju normalne funkcije jetre i pravilnosti metabolizma homocisteina i lipida.
 • n

nKORIŠĆENJE Kalcijuma sa lecitinom:
n

Preporučuje se uzeti jednu kapsulu jednom dnevno Kalcijum sa lecitinom, moguće je postepeno povećavati dozu na dva puta dnevno, a potom jednu kapsulu tri puta dnevno.

n

CENA 1712.00

nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n

n
n
n
n

n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas  +381 63 212 515


n
n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kalcijum sa lecitinom”