Fos sirup

CENA 1248.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Fos sirup – Najbolje za Vašu crevnu floru iz Tiensa


n
nCrevna mikroflora ima veliki uticaj na naše zdravlje. Ona sadrži korisne sojeve, ali i one koji mogu imati negativan delovanje  na telo. U skladu s najnovijim podacima, između 400 i 500 različitih mikrobnih vrsta nastanjuju creva. Ukupna masa ljudskih intestinalnih bakterija je od 1 do 1,5 kg. Sastav crevne mikroflore je ključan za pravilan rad celog tela. Istodobno, stanje ovog specifičnog ‘ekosustava’ može biti iskrivljeno primjerice lijekovima, stresom ili jednostavno starenjem.
n
nKorisne probiotičke bakterije (Bifidobacterium i Lactobacillus) dominiraju probavnim traktom zdrave osobe. Njihova aktivnost uključuje, između ostalog, inhibiranje i ograničavanje rasta mikroorganizama koji imaju negativan utjecaj na zdravlje, ublažavanje netolerancije na laktozu, antialergijsko djelovanje, djelovanje protiv raka i imunološko djelovanje, sprečavaju osteoporozu i karijes.
n
nKako bi se povećala populacija korisnih bakterija u crijevnoj mikroflori, možemo povećati unos fermentiranih mlečnih proizvoda ili farmaceutskih dodatka. Rast probiotičkih organizama može se postići uključivanjem preobiotika u prehrani. To su neprobavljivi sastojci hrane koji stimuliraju rast ili aktivnost bakterija koje nastanjuju debelo crijevo i korisne su za zdravlje domaćina. A prema kineskoj medicini debelo crijevo je mjesto u kojem počinje dobro zdravlje.
n
nPrednost probiotika je činjenica da se razgrađuju samo u debelom crijevu, a njihovo ranije putovanje kroz probavni trakt ne utječe na njihova svojstva. Opisani probiotici koji se proizvode industrijski zasad nemaju svi sastav saharida. Oni uključuju niz ne-probavljivih oligosaharida (NDOs) i nekih polisaharida.
n
nProbiotički polisaharidi uključuju i inulin i neke vrste skroba otpornih na aktivnosti enzima u probavnom sustavu. Među oligosaharidima, s dokumentiranim probiotičkim svojstvima to su fruktooligosaharidi (FZS). Upravo se na njihovim kvalitetama bazira Fos sirup.
n
nSASTAV Fos-a:
n
nFruktooligosaharidi (FOS) imaju manje kalorija od sukroze i manje šećera, stoga ne utječu na dentalni karijes. Dodatno, fermentiraju pod utjecajem bakterije koja je pogodna za domaćina, Bifidobacterium i Lactobacillus soja
n
nProizvodi metabolizma tih bakterija stvaraju nepovoljne uvjete za rast “loših” bakterija. Fos je prisutan u mnogo vrsta povrća, npr. luk, beli luk, artičoka, ali njihov unos putem hrane često nije dovoljan da bi se poboljšalo zdravlje. Tu se naglašava potreba za njihovim unosom putem dodataka prehrani.
n
nUključivanje Fos sirupa u svakodnevnu prehranu dovodi do povećanja bifidobakterija u crijevima. Oni se razmnožavaju na razini 10 ili čak 100 puta većoj nego prije primjene. Na ovaj način Fos sirup regulira bakterijsku crijevnu floru.
n
nDELOVNJE Fos sirupa na digestivni trakt:
n

  n

 • Sastojci Fos sirupa poboljšavaju probavu.
 • n

 • Stabiliziraju crijevnu mikrofloru nakon poremećaja u probavnom sustavu.
 • n

 • Poboljšavaju resorpciju mnogih elelenata poput kalcija, magnezija, cinka i željeza.
 • n

 • Smanjenjem nekorisnih bakterija u debelom crijevu, količina njihovih produkta koji imaju toksično djelovanje je ograničena
 • n

 • Poboljšavaju ravnotežu masnoća u krvi.
 • n

 • Pomažu prirodnom obrambenom mehanizmu tijela.
 • n

 • Pomažu u regulaciji tjelesne težine.
 • n

nKORIŠĆENJEU Fos-a:
n
nKoristiti Fos sirup po 1-2 vrećice dnevno. Može se koristiti kao zaslađivač za bilo koju vrstu pića, voća, žitarice ili se može dodati u jogurt.
n

CENA 1248.00

nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas  +381 63 212 515

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fos sirup”