Core

CENA 14492.00

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Core iz Raina – Najbolji za detoksikaciju organizma


n
nCore  iz Raina – Najbolji za detoksikaciju organizma. Sastavljen je od semena povrća koje sadrži 20x veću gustoću hranjivih materija nego voće i povrće. U Cor-u se nalaze hlorofilin, aloe vera, spirulina, pšenična trava, seme brusnice, seme sikavice, kelj, seme crnog kima, hlorela i maslačak.
n
nO pojedinačnim dejstvima ovih biljki, govorićemo u tekstu ispod, a za početak ćemo vam reći da spirulina stimuliše funkciju mozga, dok kelj pomaže u preradi masti, a seme sikavice poznato je po svojim svojstvima očuvanja jetre.
n
nOvaj proizvod će pročistiti vaš organizam, bolje nego ijedan drugi, pogotovo jetru i creva. Ovaj proizvod ima skoro duplo više antioksidansa od Rain Soul-a. U kombinaciji sa Soul-om, rešićete se toksina iz organizma i odbraniti od virusa i loših bakterija.
n

Koji su 30 benefita Cora iz Rain-a?

n30 BENEFITA RAIN CORE-A
nDetoksikacija jetre, bubrega, probavnog sistema i detoksikacija tela
nObnavlja ćelija jetre
nPomaže u varenju masti i pomaže gubitak težine
nPomaže u borbi protiv aktni
nNormalizuje nivo šećera u krvi (bori se protiv dijabetesa)
nPoboljšava zdravlje srca i preventivno deluje od srčanog udara
nŠtiti od raznih vrsta karcinoma
nUblažava simptome alzheimerove bolesti
nZaustavlja propadanje kognitivnih funkcija
nPomaže u borbi protiv artritisa, astme, autoimunih bolesti
nPomaže u borbi protiv epilepsije
nSmanjite bol povezanu s fibromijalgijom
nPomaže u borbi protiv većih infekcija poput upale pluća i bronhitisa
nPoboljšava zdravlje kože
nZaustavlja upalne procese
nPomaže u regulaciji krvnog pritiska
nPoboljšava vid
nPomaže u borbi protiv malokrvnosti – anemije
nPoboljšava zdravlje kostiju
nPoboljšava oralno zdravlje
nSmanjuje upale desni
nSprječava kamenac u bubregu
nPomaže u borbi protiv čira
nPomaže u borbi protiv tumora
nJača imunitet, jača cirkulaciju i smanjuje umor
nPoboljšava plodnost
nUmanjuje bol od artritisa
nBolja apsorpcija proteina
nReguliše zatvor
nReguliše težinu i nivo energije
n
nPAKOVANJE: 30 VREĆICA.
n

Kako je moguće da jedan proizvod može sve ovo?

nMoguće je, jer ima u sebi sastojke hladno ceđenih semenki iz 10 biljki. Pri hladnom prešanju semenke ne gube svoja svojstva i nema termičke obrade, što znači da nema visokih temperatura i nema stvaranja štetnih materija. Core je, kao i svi naši proizvodi, 100% prirodan i pravljen od organskih semenki.
n
nCore ima čak ORAC vrednosti. ORAC vrednost znači koliko je neki antioksidans jak i koliko štetnih oksidansa može vezati za sebe i neutralizovati ih. Ovo ispitivanje je odradila Brundswick labaratorija, koja je nezavisna od kompanije Rain i odradi hiljade ovakvih testova godišnje.
n
nCore pruža 3x veću antioksidacijsku zaštitu od najviše konzumiranog voća i povrća.
n

Sastav Rain Cora

nSikavica je jedno od najjačih sredstava na svetu za detoksifikaciju jetre. Aktivni antioksidacijski spoj iz sikavice je flavonoid koji se naziva silimarin. Ovaj se antiokisadans smatra jednim od najjačih sredstava za detoksifikaciju i zaštitu jetre.
n
nKelj je poznat kao izvorna superhrana i sadrži velike količine sumpora i dijetalnih vlakana. Sumpor pomaže pri probavi i apsorpciji masti te regulaciji nivoa šećera u krvi.
n
nSemenke crnog kima sadrže više od 100 hemijskih spojeva. Brojne studije koje su se bavile semenjem dokazale su da sadrži spojevekoji pomažu u prevladavanju zdravstvenih poteškoća.
n
nHlorela se sastoji od skoro 60% proteina uz jednak kvalitet belančevina kao jaja. Takođe je dobar izvor vitamina topljivih u mastima, holina i esencijalnih minerala i vlakana. Hlorela jača imunitet te ublažava upalne procese u organizmu, smanjuje holesterol i sprečava bolesti krvnih sudova.
n
nKoren, stabljika i listovi maslačka snažni su načini koji pomažu u održavanju telesnog zdravlja, u rasponu od poboljšanja rada jetre do lečenja raznih kožnih stanja.
n
nUlje semenki brusnice sadrži visoke nivoe polinezasićenih i mononezasićenih masnih kiselina, fosfolipida, fitosterola i velike količine antioksidansa koji pružaju niz zdravstvenih koristi.
n
nPšenična trava sastoji se od mladih izdanaka pšenice pre nego što se na stabljikama pojavi zrno. Pšenična trava je superhrana zbog visoke koncentracije hlorofila, vitamina, minerala i enzima.
n
nSpirulina može poboljšati rad mozga, povećati broj belih krvnih zrnaca, stimulisati antitela,poboljšati zdravlje jetre i mnogo toga. Takođe, zbog koncentracije vitamina i minerala, pomaže kod nedostatka gotovo svakog nutrijenta.
n
nAloe vera može pomoći kod smirivanja probavnog i/ili crevnog sistema
n
nHlorofilin se koristi kao pomoć pri uklanjanju različitih toksina kroz jetru te predstavlja ključni spoj za poboljšanje funkcije osnovnih putova za detoksifikaciju.
n

Kako se koristi Core iz Raina?

nRain Core se pije jednom dnevno, najbolje uveče pola sata pre spavanja i savet je da se popije i čaša vode sa tim. Vodu je svakako dobro piti pre spavanja, ali u kombinaciji sa Core-om, vaš organizam će doživeti odličnu detoksikaciju preko noći i dočekaćete novi dan odmorni i spremni za nove pobede.
n
nKAKO JE UOPŠTE DOŠLO DO TOGA DA SU LJUDI DANAS U OVOLIKOJ MERI BOLESNI I DA IMAMO POTREBU ZA RAIN PROIZVODIMA?
n
nSložićete se da je danas sve zatrovano, počevši od hrane, preko zemljišta, pa do vazduha. Sama pojava ovoliko malignih oboljenja u poslednjih nekoliko godina sve govori o tome. Voće i povrće se pršću u nenormalnim količinama i bez ikakve kontrole, što ne završi na voću, ode u zemlju, pa kasnije isparava u vazduh i vraća se u obliku padavina.
n
nS čim se sve hrane životinje, bolje i da ne govorimo. Dovoljno je da na YT pogledate nekoliko videa sa farmi za masovnu produkciju hrane.
n
nAditivi u hrani, razni zaslađivači i začini, one čuvene supstance što počinju na E (a pogledajte ovde koliko su samo opasne), poslije industrijske revolucije našle su se u svakodnevnoj upotrebi.
n
nNa sve ovo dodajte i stres koji je neizbežan segment današnjice i vaš imunitet je toliko oslabljen da vas i najobičnija prehlada može doslovno života koštati.
n
nUkratko rečeno, truju nas sa svih strana.
n
nDetaljnije smo pisali o tome na ovom linku.
n
nSve proizvode Raina i to SoulSoul RedBendCorePure možete pogledati u Rain kategoriji proizvoda OVDE.
n
nCENA 14492.00
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n
n
n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas  +381 63 212 515

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Core”