Colo-Vada Light

CENA 10850.00 

n

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

n

Pozovite +381 61 13 56 366

n

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

Colo-Vada Light – celovito rešenje prirodne detoksikacije


n
nColo-Vada Light najnoviji program dr. Alberta Zehra osmišljen je za 14 dana i uključuje proces u tri faze: detoks, pročišćavanje, obnavljanje.
n
nPosebno formulisani kompleksi, probiotici i enzimi na bazi biljaka omogućavaju efikasno pročišćavanje organizma od toksina, poboljšavaju rad probavnog trakta i obnavljaju balans vitamina i minerala.
n
nZa vreme trajanja programa poželjno je konzumirati laganu hranu,   preferirajući meso s niskim sadržajem masti i ribu(kuvano ili na pari), jela od povrća, isključujući dimljeno meso, slatko, brašno, alkohol.
n
nUticaj Colo-Vada Light na organizam: zdrava probava; normalizacija metabolizma; jak imunitet; čista koža; zdrav ten; optimalna težina; energija i aktivnost!
n

Faze delovanja:

n

1. Faza Detox

nSadrži 3 kompleksa biljnih ekstrakata, koji omogućuju detoksikaciju i jačaju imunološki odgovor organizma. Kompleks GreenGreen bogat je dijetalnim vlaknima, vitaminima i mineralima koji poboljšavaju rad creva i pomažu u izbacivanju toksina i nusproizvoda metabolizma.
n

2. Faza Pročišćavanje

nUčinak aktivnih komponenti u Light Mix prahu (prah psilijumske ljuske, laneno seme i suve šljive) pojačan je vlaknima GreenGreen-a. Napitak s prahom  čini čuda za crevni trakt. Čisti, obnavlja sluznicu i pozitivno deluje na mikrofloru creva.U ovoj fazi izbegavajte konzumiranje čvrste hrane,  preporučuju se supe s povrćem i prirodni nezaslađeni voćni sokovi.
n

3. Faza Obnavljanje

nNakon pročišćavanja, probiotici, enzimi i fitonutrijenti sadržani u GreenGreen-u obnavljaju probavni sustav i uspostavljaju čvrstu bazu za dobro zdravlje.
n

Proizvodi u programu su:

nD-TOX I, D-TOX II
n
nFitonutrijenti koji imaju protivupalno i antiparazitsko dejstvo. Omogućuju detoksikaciju organizma, poboljšavaju rad jetre i probavnog trakta.
n
nSUPER-FLORAUravnotežena kombinacija probiotika potiče rast dobrih bakterija poboljšavajući zdravlje vašeg mikrobioma.
n
nGREENGREEN
n
Bogat izvor dijetalnih vlakana neguje crevnu mikrofloru i uklanja toksine.
n
nLIGHT MIX
n
Mešavina biljnih dijetalnih vlakana čisti crevne stenke i poboljšava pokretljivost. Uklanja toksine i druge štetne materije iz organizma.
n
nColo-Vada Light će doneti najveću korist samo ako postoji potrošnja vode(1,5 do 3 litre)  s Coral-Mine tokom trajanja celog programa.
n
nCENA 10850.00 
n
nZa dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:
n

n
n
n
n

n

n

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

n

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

n

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
nPozovite već danas +381 61 13 56 366

n
n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colo-Vada Light”