ROOT Clean Slate

CENA 10300.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite tel:+38163 212 515

Category:

Description

ROOT CLEAN SLATE  – Tečni Nano zeolit

Root Clean Slate je jedini zeolit na svetu koji ima sposobnost da prolazi kroz ćelijske membrane.

Tečni nano zeolit – Root Clean slate

Root Clean slate je zaštićenim patentom hidrolize i nanotizacije molekula zeolita, koja ima oblik pčelinjih saća, razbija se na najmanje moguće fragmente pomoću Nano Sizing postupka i dobija se posebna veličina fragmenta koji kao takav ulazi preko pljuvačnih žlezda pod jezikom direktno u krvotok i čisti ćelije tela i moždanog tkiva od teških metala i toksina.

Clean Slate koristi zeolit, najbolji prirodni mineral za detoksikaciju, patent (trenutno je u fazi registracije) koji pomaže u čišćenju ćelija od toksina pre nego što izazovu neku od danas vrlo rasprostranjenih bolesti. To je šansa organizma da istera loše stvari i započne novi život.

Zeolit u prahu čisti telo isključivo kroz creva i probavni trakt. Kao takav ne može očistiti ćelije mozga i ćelije drugih organa i delova tela od teških metala koji se celi život talože u telu čoveka.

Kako pomaže root clean slate?

 

    • pomaže u otklanjanju teških metala i toksina iz organizma,

 

    • uklanjanjem uzroka pomaže smanjivanju negativnih posledica upalnih procesa,

 

    • poboljšava snabdevenost ćelija kiseonikom i hranljivim materijama, poboljšava ćelijski metabolizam,

 

    • 100% prirodni prozvod – dodatak ishrani.

 

Čisti mozak i rasterećuje centralni nervni sistem, smanjuje negativne upale u telu, čisti svo smeće iz tela i krvnih sudova i putem urina izlazi iz tela.

Deluje na sve hronične bolesti pa čak i na depresiju koja je uzrokovana blokiranjem mozga i centralnog nervnog sistema od strane teških metala i nemogućnosti matičnih ćelija mozga da odrade svoj posao.

Kako koristiti Clean Slate tečni zeolit iz ROOT-a?

Clean Slate se koristi po preporuci iz firme ROOT po 10 kapi ujutro i 10 kapi uveče ispod jezika sa pipetom, e sad postoje mišljenja da kad tek počinje da se koristi Clean Slate da se krene postepeno i to po 2-3 kapi ujutro i uveče i posle 10 dana da se ide na 10 kapi.

Tečni zeolit Root clean slate iskustva

Moje iskustvo kaže da sam ja lično koristio odmah po 10 kapi ujutro i uveče i da je bil sve  u redu.

Da bi dobili stručno mišljenje kako da koristite Clean Slate kliknite na ovaj link OVDE i upišite svoje ime i mejl i dobićete 9 videa od dr Saše Avakumovića koji vam objašnjava kako i za šta da korisite Clean Slate.

Šta radi Clean Slate ROOT?

Clean Slate ROOT  Smanjuje se umor, rešavaju se migrene i bolni zglobovi, „zamagljen“ mozak, obamrlost, trnci, upalni procesi, probavne smetnje, osetljivost na infekcije, nervoza, anksioznost, nesanica, slabo pamćenje, gljivice i kiselost tela, osipi na koži, gubitak koncentracije i pažnje, promene raspoloženja.

Zeolit klinoptilolit u Clean Slate Root-u

Prema proceduri patenta (koji je u postupku registracije), hidrolizirani zeolit klinoptilolit, pasivno, delotvorno i efikasno, na prirodan način uklanja teške metale i toksine dajući pritom našem organizmu silicijum.

Zeolit klinoptilolit u proizvodu Clean Slate očišćen je od svih nečistoća i sadrži vodu, kalijum sorbat i askorbinsku kiselinu (vitamin C iz jagoda). Zbog male veličine čestica prodire i tamo gde svi ostali detoks proizvodi ne mogu, što potvrđuju i mnogi primeri iz prakse.

Koja je to prednost Clean Slate – tečni nano zeolit?

Prednost Clean Slate je u različitim veličinama čestica (od 100 do 0,88 mikrona), jer su toksini različitih veličina. Na naš organizam deluje pasivno

– Clean Slate je bezbedan i siguran za organizam. Osim toga, ne uklanja korisne materije iz organizma: kalcijum, magnezijum, kalijum, gvožđe, …

Clean Slate nije lek – uklanja uzrok bolesti – zagađenje organizma toksinima i teškim metalima iz okruženja.

Clean Slate poseduje BSCG (antidoping) sertifikat

Clean Slate  nije lek i ne deluje na simptome raznih oboljenja.

Clean Slate deluje na glavne uzroke i odstranjuje ih iz tela.

Svetska Zdravstvena Organizacija je jos 70-tih godina prošlog veka deklarisala teške metale i toksine kao glavne uzročnike hroničnih bolesti.

Ako želite direktno da nabavite Clean Slate ROOT kliknite OVDE 

Tečni nano zeolit cena – Clean slate iz Root-a 

Cena tečnog nano zeolita je 10300,00 dinara i možete da lično preuzmete u Beogradu a za unutršnjost Srbije možete da dobijete na kućnu adresu.

tel:+38163 212 515

CENA 10300.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu: